Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: "ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ CATERING ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ"!!!

Φοβερή καταγγελία μεταδόθηκε πριν από λίγο από το κανάλι ΑΡΤ (Εκρηκτικό Δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη)...


Ιδιοκτήτης Catering στη Μυτιλήνη(o κ. Σαξώνης) είπε ότι ο διαγωνισμός για την τροφοδοσία με φαγητά των νησιών έγινε φωτογραφικά και δόθηκε σε "κολητό" του Πάνου Καμμένου.
Συγκεκριμένα, μιλώντας από το νησί της Λέσβου με τον δημοσιγράφο Γιάννη Σινάνη (lesvosnews.gr) κατήγγειλε ότι ο διαγωνισμός έγινε εν μέσω 3 αργιών (Σαββάτου, Κυριακής και Καθαράς Δευτέρας), με αποτέλεσμα όταν μπήκαν αυτός και άλλοι ιδιοκτήτες catering,την Τρίτη το πρωί, για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, το σύστημα τους πέταξε έξω. Έτσι, τη δουλειά την πήρε ιδιοκτήτης-κολλητός του Καμμένου ο οποίος φέρνει τα προϊόντα με αεροπλάνο από την Αθήνα, μάλιστα, φρόντισε να αυξήσει τις τιμές των προϊόντων (γνωρίζοντας προφανώς ότι αυτός θα κέρδιζε τον διαγωνισμό)! 
Όπως είπε ο καταγγέλλων, όλοι οι ιδιοκτήτες της Λέσβου, ετοιμάζονται να προσφύγουν από εβδομάδα στη Δικαιοσύνη, για τον διαγωνισμό-φιάσκο! Τέλος, ειπώθηκε ότι μόνο στη Λέσβο, φτάνουν καθημερινά 2.500 φαγητά από τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη catering! Οπότε τα λεφτά είναι πάρα πολλά! 

2 σχόλια:

  1. Εμ, αυτός είναι ο "έξυπνος", εμείς είμαστε οι... "καμμένοι" !!!
    Μ.Φ,π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόλεμος Μυλωνάκη-Καμμένου για την αποστρατεία του αδελφού του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή