Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ!!!

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εξέδωσε η Ανακρίτρια της Νάξου για το Βούλγαρο «φίλο» του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.
Είκοσι ολόκληρους μήνες μετά από τη δολοφονία του 23χρονου Τάκη...

Βαζακόπουλου στη Σαντορίνη, ο Βούλγαρος «φίλος» του, το τελευταίο άτομο που τον είχε δει ζωντανό, συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία ότι σκότωσε τον φίλο του από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας, ο 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη εχθές στη Θήρα κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Νάξου και κατόπιν οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.
Τα ίχνη του άτυχου Τάκη χάθηκαν όταν ο «φίλος» του τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι όπου έμενε, στις 7 Αυγούστου 2014. Τρεις μήνες αργότερα και ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονταν χωρίς να έχουν αποδώσει καρπούς, ο 25χρονος «φίλος» του από τη Βουλγαρία εκλήθη από τις αρχές να δώσει μια συμπληρωματική κατάθεση. Τότε, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο νεαρός «φίλος» του Τάκη παραδέχτηκε ότι είχε σκοτώσει τον φίλο του σε έναν καυγά, μια ομολογία που στη συνέχεια ο ίδιος ανακάλεσε.
Αυτός είναι ο δολοφόνος του 23χρονου
fonias santorinis 1
Πηγή φωτογραφίας: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου