Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

Τα νέα μέτρα που επιβάλλουν οι εγκληματίες-τοκογλύφοι και τα οποία βιάζεται να ψηφίσει ο Τσίπρας μαζί με τον Καμμένο, θα φέρουν ανείπωτη...


καταστροφή στη χώρα και στα ελληνικά νοικοκυριά. Με τους φόρους να αυξάνουν ραγδαία και τη φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να εκτινάσσεται στα ύψη, με τον ΦΠΑ να ανεβαίνει στο 24%, με τις συντάξεις να κατεδαφίζονται στα πιο χαμηλά επίπεδα, με τις τιμές των προϊόντων να παίρνουν την ανιούσα και με τις ασφαλιστικές εισφορές να αυξάνουν σε απίστευτα νούμερα, ο στόχος των τοκογλύφων για πλήρη εξαθλίωση του μεγαλύτερου μέρους του λαού και το λουκέτο στο 50% των επιχειρήσεων θα επιτευχθεί σε χρόνο ρεκόρ!
Η Ελλάδα θα μετατραπεί στη φτωχότερη χώρα της Ευρώπης και σε μία από τις φτωχότερες του κόσμου! Οι "Έλληνες θα ζητιανεύουν για ένα ψωμί", μας λέει επαγγελματίας και συμπληρώνει: "Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Η πιο φτωχή χώρα είναι η Ινδία. Εκεί δεν υπάρχει μεσαία τάξη. Έχει εξαφανιστεί. Υπάρχουν μόνον οι πλούσιοι και αυτοί που γλείφουν τη γη για να βρουν ένα ψίχουλο. Εκεί οδηγούν τη χώρα και τον λαό μας"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου