Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ–Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ! ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΚΑΚΗ!


            Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό (από κάθε άποψη) απόγευμα έγινε...

προσφάτως στο κατάμεστο βιβλιοπωλείο «ΙΑΝΟΣ» των Αθηνών, η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητού δρ. Ιωάννη Χολέβα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ – 2.400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ».
            Για το βιβλίο και τον συγγραφέως μίλησαν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας κ. Γιώργος Λεκάκης (www.lekakis.com, και μέλος του ΔΣ Συνδέσμου των εν Αθήναις Θεσσαλονικέων), η πρόεδρος του οργανωτή της όλης εκδηλώσεως, του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, κα Εριέττα Καραγιάννη-Χαμηλοθώρη και ο ίδιος ο συγγραφέας. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΟΣΚΜΑ) και πρόεδρος των Χαλκιδικιωτών κ. Γιώργος Σουλινάρης απηύθυνε ένα θερμό χαιρετισμό, τονίζοντας ότι εφέτος -στο έτος Αριστοτέλους (όπως έχει χαρακτηρισθεί διεθνώς) - εορτάζει η Χαλκιδική, αλλά και ολόκληρη η Μακεδονία και η Ελλάδα.
            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρόεδροι ομοσπονδιών και σωματείων της Μακεδονίας, αλλά και της Αττικής, βουλευτές, και πλήθος κόσμου που –κυριολεκτικώς - παρακολούθησε με πολλή προσοχή τα όσα ενδιαφέροντα ανέπτυξαν οι ομιλητές, τόσο για τον άνθρωπο Αριστοτέλη, όσο και για τον θεμελιωτή όλων των Επιστημών.
            Ο Σύνδεσμος των Θεσσαλονικέων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέπραξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου