Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

Νέα προγνωστικά στοιχεία που προκύπτουν στο Greek-Weather.Org θέλουν μέρες είτε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα είτε πριν τη...
Μεγάλη Εβδομάδα προς τα μέσα του Απριλίου, να έχουμε χιόνια πολλά με αρκετό κρύο.

Μάλιστα χιόνια θα εμφανιστούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ως και σε περιοχές με χαμηλό ακόμα και μηδενικό υψόμετρο. Φέτος φαίνεται πως ο Χειμώνας μεταφέρθηκε προς την Άνοιξη και έτσι ως και μέσα στον Απρίλιο, δεν θα λείψουν οι ψυχρές εισβολές προς τη χώρα μας με χιόνια αλλά και ισχυρές καταιγίδες.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται αλλά ούτε θεωρείται και βέβαιο, πως μέρες πριν ή προς το Πάσχα θα έχουμε κρύο, καταιγίδες και χιόνια ίσως και σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα.
Ένα σενάριο το οποίο υποστηρίζουν και πολλοί επιστήμονες αλλά και προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, θέλει το φετινό καλοκαίρι να είναι το πιο θερμό της τελευταίας 10ετίας τουλάχιστον, με υψηλότερες από το μέσο όρο θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου.

Το Hot summer effect σε περίπτωση που δημιουργηθεί, θα αποτελείται από αρκετά ενισχυμένους νοτιάδες, μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης αρκετά συχνά τους μήνες του Καλοκαιριού προς τη χώρα μας αλλά και ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες με θερμοκρασίες άνω των 50 βαθμών Κελσίου στη βόρεια Αφρική όπου θα κινούνται και αυτές οι αέριες μάζες αρκετά συχνά προς τη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται ανά κάποιες χρονιές στη βόρεια Αφρική ενώ τελευταία φορά που έκανε την εμφάνισή του ήταν το έτος 2007 και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Ένα τέτοιο φαινόμενο θα είναι σε θέση σε περίπτωση που δημιουργηθεί, να προκαλέσει αρκετές διακοπές ρεύματος-μπλακ-αουτ, αρκετά προβλήματα υγείας αλλά και αρκετές πυρκαγιές, λαμβάνει δε πάνω από 60-65% πιθανότητες για να συμβεί σύμφωνα με το Greek-Weather.Org. Πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες του εξωτερικού έχουν ήδη αναφερθεί πως η γη διανύει τη θερμότερη της περίοδο μέσα στις τελευταίες δεκαετίες.

Μπορεί λοιπόν ο καιρός να θυμίζει Φθινόπωρο ως τις αρχές του Ιουνίου όπως δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία, ωστόσο ιδιαίτερα οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος, θα κυλήσουν με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, αρκετούς καύσωνες ή μίνι καύσωνες, δεν θα λείψουν όμως και οι καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Πάντως καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι για το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων χρόνων, μιας και φαίνεται ο μέσος όρος θερμοκρασίας να είναι υψηλότερος φέτος από κάθε άλλη χρονιά στο βόρειο ημισφαίριο.

Με κάθε επιφύλαξη το Greek-Weather.Org θα σας ενημερώνει διαρκώς για το τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία για το φετινό Καλοκαίρι και για το αν επαληθευτούν τελικά τα στοιχεία που δείχνουν τη δημιουργία του ισχυρού φαινομένου Hot Summer Effect.
http://greeksfun.org/

1 σχόλιο:

  1. Η σαπίλα και η διάβρωση σε όλο της το μεγαλείο. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε, ξέρουμε πολύ από εμάς πολύ καλά τι συμβαίνει, μόνο κάτι αποχαυνωμένοι Συριζαίοι και γενικά όλοι οι πολύ "σκεπτόμενοι" αριστεροί δεν βλέπουν την τύφλα τους και ότι τους δώσουν το τρώνε. Για τροποποίηση του καιρού δεν ξέρει κανείς τίποτα, τίποτα για H.A.A.R.P., ξαφνικά τόσο μεγάλες αλλαγές του καιρού; Μεταφέρθηκε ο χειμώνας προς την άνοιξη! Ωραία ηλιθιότητα, αν ήταν να άλλαζε με αυτή την ταχύτητα ο καιρός και γενικά το κλίμα όπως λένε κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους, θα έπρεπε να είχε γυρίσει η γη ανάποδα. Όσο για το Greek-Weather.Org τι να πώ, μας έχει τρελλάνει στις καταστροφές και όλο μέσα πέφτει. Ας καταλάβουμε ότι αυτές οι αλλαγές του καιρού με τις επεμβάσεις τους, συντείνουν στην οικονομική εξαθλίωση μας, είτε καταστρέφοντας τις αγροτοκαλλειέργειες, είτε τον τουρισμό και ούτο καθεξής, ευτυχώς όμως για μας που πολλές φορές δεν τους βγαίνει, γιατί το πιο πάνω αφεντικό, κάποιες φορές έχει άλλα σχέδια και ας μην το λογαριάζουν αυτοί οι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή