Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ Δ' ΡΑΪΧ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΔΥΟΜΙΣΙ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Είναι ανθέλληνες. Πουλημένα πολιτικά τομάρια στους εχθρούς της χώρας. Ξεπουλημένοι στο Δ' Ράιχ! Σε αυτούς που ήρθαν ν' αρπάξουν την ελληνική γη και την ιδιωτική περιουσία, οι Τσίπρας-Καμμένος τους τα...
δίνουν όλα. Οι Έλληνες από το 1991 κι εδώ έχουν πληρώσει δυόμισι φορές το δημόσιο χρέος της χώρας. Πλήρωσαν τα υπέρογκα επιτόκιά τους και όμως, με τους δόλιους και παράνομους τόκους-χρεωλύσια τα έχουν κανονίσει έτσι ώστε να χρωστάνε και οι επόμενες γενιές προκειμένου να αρπάξουν τα πάντα από αυτόν τον τόπο και να εξαφανίσουν το ελληνικό γένος!  
Ποιος θα βουλώσει με επιχειρήματα το στόμα όλων αυτών των  αθλίων της Ευρώπης (δήθεν εταίρων μας)  που παραδίδουν μαθήματα ενάρετης συμπεριφοράς στην Ελλάδα; Ποιος θα τους πει ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει πλέον τίποτε και ότι έχει πληρώσει στο πολλαπλάσιο το δημόσιο χρέος της, που δολίως και με τοκογλυφικό τρόπο έχουν κατασκευάσει και καταστρέφουν  δι’ αυτού το γένος των Ελλήνων;
Ο Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο σκύβει το κεφάλι ως φοβισμένος μαθητής στον Σόιμπλε, αλλά απόφάσισε μαζί με τον Καμμένο να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες! 
Ιδού το μεγάλο ντοκουμέντο:


Οι δυο παραπάνω πίνακες, επίσημα στοιχεία του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους) δείχνουν το έγκλημα που συντελείται σε βάρος των Ελλήνων από τους δήθεν εταίρους μας, αλλά ουσιαστικά οικονομικούς δολοφόνους μας. Αν προσθέσει κανείς τα ποσά που έχει δώσει η χώρα μας στους δανειστές  από το 1991 μέχρι σήμερα, θα διαπιστώσει ότι έχουμε πληρώσει το χρέος μας σχεδόν δυόμισι φορές! Πάνω από 700 δις ευρώ έχουν πάει στα χέρια των εταίρων μας! Και όμως, το χρέος της χώρας φαίνεται να παραμένει ανεξόφλητο και αυτή τη στιγμή να χρωστάμε πάνω από 300 δις ευρώ!
Κανείς Έλληνας πολιτικός μέχρι σήμερα δεν έχει τρίψει στη μούρη των Ευρωπαίων εταίρων/δανειστών μας αυτή την μεγάλη αλήθεια. Κανείς δεν τους είπε: «πάψτε να διασύρετε τους Έλληνες ότι δεν πληρώνουν τα χρέη τους και σταματήστε να παραδίδετε μαθήματα για τις δήθεν υποχρεώσεις μας απέναντί σας. Σας έχουμε πληρώσει δυόμισι φορές σε τόκους και χρεολύσια τα λεφτά σας και συνεχίζετε να ζητάτε κι άλλα; Μετατρέψατε την Ευρώπη σε τοκογλυφικό οργανισμό που εξοντώνει λαούς! Ε, όχι, φτάνει πια. Σας έχουμε εξοφλήσει και με το παραπάνω»! 
Αντιθέτως, οι Τσίπρας-Καμμένος, ενώ γνώριζαν τα παραπάνω ντοκουμέντα, ενώ θα έπρεπε να ήταν προετοιμασμένοι στις διαπραγματεύσεις και να ...τινάξουν στον αέρα τους τοκογλύφους-φασίστες Μέρκελ-Σόιμπλε, αυτό που έκαναν ήταν να εξαπατήσουν τον λαό, να του υποσχεθούν ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο, για να εξαθλιώσουν περαιτέρω την ελληνική κοινωνία με νέα φορολογία και με τα capital controls. Τώρα ετοιμάζονται με τον "μπαλτά" να εξαϋλώσουν τις συντάξεις και να εκτοξεύσουν στα ουράνια τους φόρους! 
Πότε θα ξεσηκωθεί ο λαός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου