Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΕΓΟ Ή ΠΕΝΗΤΑ; ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ! ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω άρθρο 29 του νόμου που πέρασε μέσα στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων! Όποιος έχει ένα κομμάτι ψωμί κι ένα πακέτο ρύζι και θέλει να το δώσει σε φτωχούς...

συμπατριώτες του, θα τιμωρείται με φυλάκιση και βαρύτατο πρόστιμο! Αυτοί πλέον είναι οι νέοι νόμοι, που με το πρόσχημα της προστασίας των μεταναστών θα εξαθλιώνουν περαιτέρω τους Έλληνες!
Ούτε η Εκκλησία δεν θα μπορεί να κάνει εράνους υπέρ των Ελλήνων, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει στις εκστρατείες της και τους λαθρομετανάστες.
Ιδού το επίμαχο ΦΕΚ!
Άρθρο 29
Μετά το άρθρο 361Α του Ποινικού Κώδικα προστίθεται άρθρο 361Β ως εξής:
«Άρθρο 361Β
1.           Όποιος προμηθεύει αναθά ή προσφέρει υπηρεσίες ή αναγγέλλει με δημόσια πρόσκληση την παροχή ή προμήθεια αυτών αποκλείοντας από καταφρόνηση πρόσωπα λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή χαρακτηριστικών τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ.

2.           Εάν στην πράξη της προηγούμενης παραγράφου συμμετείχαν δύο (2) ή περισσότεροι επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) έως εικοσιπέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ».

4 σχόλια:

  1. Η ΝΤΠ και οι δοσιλογοι θελουν να υπηρετουμε τον ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα κάνω έρανο υπέρ των Ελλήνων, εκστρατεία κατά συριζοανελέων και λαθρομεταναστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πάω την Δευτέρα το πρωί να κάνω κατάθεση στον "ειδικό λογαριασμό αρωγής προσφύγων" που άνοιξε η κυβέρνηση για να βοηθήσουμε τους κατατρεγμένους.
    Οπότε, το αντίγραφο που θα μου δώσει η τράπεζα θα το βγάλω καμιά δεκαριά φωτοτυπίες και θα το στέλνω στις ΔΕΚΟ όταν θα μου στέλνουν τους λογαριασμούς. Άσε που όποια δωρεά κάνεις για τους λάθρο/πρόσφυγες είτε σε είδος είτε σε υπηρεσία, απαλλάσσεται από το ΦΠΑ.

    Μια χαρά, δηλαδή.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δεν γαμ...στε να μαυρίσουμε, μπας και περάσουμε για λαθρομετανάστες!! Καλύτερα θα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή