Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ! Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ... ΠΑΠΙΑ;

Η πληροφορία μεταφέρεται από τον έγκυρο «Βηματοδότη». Και μην αμφιβάλλετε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πραγματοποιηθεί. Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά για ανθελληνική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να ξεριζώσει οτιδήποτε ελληνικό. 
Έτσι, στα πλαίσια αυτά είναι να καταργήσει άμεσα τις μαθητικές παρελάσεις δήθεν- με το πρόσχημα ότι είναι αναχρονιστικές και...

κατάλοιπο του μεταξικού καθεστώτος!!! Ξεχνά ο πολιτικός αλήτης Φίλης ότι οι παρελάσεις είναι αρχαιοελληνική παράδοση. όπως λέει και ο Σαράντος Καργάκος, μια τεράστια παρέλαση ήταν και τα Ελευσίνια Μυστήρια που ξεκινούσε από την ιερά οδό για να καταλήξει στην Ελευσίνα. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Βηματοδότη", ο υπουργός Παιδείας, κ. Νίκος Φίλης έχει αποφασίσει την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων από τον Οκτώβριο, γιατί τις θεωρεί αναχρονιστικές. Αναλυτικά όσα γράφει σήμερα ο «Βηματοδότης»:
Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο. Την απόφαση αυτή πήρε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης θεωρώντας τις μαθητικές παρελάσεις αναχρονιστικές και κατάλοιπο του μεταξικού καθεστώτος.
Έτσι στις 28 Οκτωβρίου δεν θα υπάρχουν μαθητικές παρελάσεις παρά μόνο σε τοπικό επίπεδο. Επίσης ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να επιμένει στην προαιρετική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

2 σχόλια:

  1. Κοίταξε..., από ό,τι διάβασα, ο κος Υπουργός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τον δυσκολεύει να κοιμηθεί τα βράδια. ΟΚ. Σεβαστό. Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει κάποιον ο οποίος ασθενεί. Γι αυτό λοιπόν, μια και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, κοιμάται τα πρωινά. Στη Βουλή, φυσικά. Απλώνεται καλά καλά στα έδρανα, και ρίχνει τον υπνάκο του. Εκεί μάλλον δεν τον επηρεάζει το πρόβλημα υγείας που έχει.

    Κατά την διάρκεια λοιπόν αυτού του πρωινού ύπνου, βλέπει διάφορα οράματα. Τα οποία φροντίζει μόλις ξυπνήσει να μας τα γνωστοποιήσει.

    Πότε με τους Πόντιους, πότε με το "νέο έθνος", τώρα με τις παρελάσεις, μετά με τα θρησκευτικά.

    Μια χαρά το πάει ο κος Υπουργός.
    Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν. Να χαίρονται, που κυβερνούν αυτόν τον τόπο προδότες και ανθέλληνες.

    Και δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ του. Έχει περάσει τόσο βαθιά η αλλοτρίωση, που ό,τι και να κάνει είτε ο Φίλης είτε ο οποιοσδήποτε άλλος, θα περνάει στο "δεν βαριέσαι..., εγώ διορίστηκα, εγώ έχω τον μισθουλάκο μου, εγώ έχω το βόλεμά μου, και άσε τον κόσμο να καίγεται".

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως ο Νίκος Φίλης και όλοι οι συριζαίοι είναι προβληματικοί και άρρωστοι! Επειγόντος να πάνε στο Δαφνί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή