Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ...ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ...ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ! Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

« Ήδη, σας το είπα. Είναι η βαρβαρότητα. Τη βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του. 
       Οδυσσέας Ελύτης
 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΕΝΩΣΗΣ ( ΕΝΑ-Ε ) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στη χώρα μας από το 2010 δολίως επιβάλλεται από την ΕΕ και το ΔΝΤ ένα ...
καταστροφικό πρόγραμμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας σύμφωνα με το οποίο:
α. Η χώρα θα στηρίζεται οικονομικά από την ΕΕ με δάνεια ώστε να παραμένει στη ζώνη του Ευρώ και να πληρώνει, το παλαιό και νέο επαχθές και επονείδιστο χρέος παραχωρώντας την εθνική της κυριαρχία στους δανειστές/τοκογλύφους
β. Το ελληνικό κράτος εκποιεί και θα συνεχίσει να εκποιεί την δημόσια περιουσία ακόμα και τα όποια έσοδα από το φυσικό πλούτο προς όφελος των δόλιων δανειστών/τοκογλύφων.
γ. Εφαρμόζεται παράλληλα μια βίαια εσωτερική λεγόμενη υποτίμηση που συνεπάγεται μείωση του ΑΕΠ, συρρίκνωση δηλαδή της οικονομίας και βύθιση της χώρας στην ύφεση, οδηγώντας χιλιάδες επιχειρήσεις σε κλείσιμο και εκατομμύρια συμπολίτες μας στην ανεργία και στην απόγνωση. Μέτρα λιτότητας, τα οποία επιβάλλουν σταδιακή μείωση μισθών και συντάξεων σε επίπεδο βαλκανικών χωρών, θα επιφέρουν γενικευμένη φτωχοποίηση εκατομμυρίων ελληνικών νοικοκυριών.
δ. Η επιβολή φόρων πολύ πάνω από την φοροδοτική δυνατότητα των πολιτών σύντομα θα οδηγήσουν – σε κατασχέσεις – δημεύσεις ακινήτων όσων δεν θα μπορούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους τους. Σε κατασχέσεις ακινήτων θα οδηγήσει και η μείωση των αποδοχών ή η απώλεια της εργασίας όσων έχουν στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια στις τράπεζες.
Όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω μιας μοναδικής παγκόσμιας οικονομικής, αξιακής και κοινωνικής κρίσης, η οποία σκοπίμως μετατράπηκε σε κρίση χρέους και έπληξε θανάσιμα την Ελλάδα καθώς και μια σειρά από χώρες της περιφέρειας της ΕΕ.
Όλα τα δεινά που υφίσταται ο Ελληνικός λαός, πηγάζουν από έναν διεθνή τοκογλυφικό μηχανισμό εκμετάλλευσης, ένα εντελώς παρασιτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο.
Το σάπιο Ελληνικό πολιτικό σύστημα, με την παραγωγή αντισυνταγματικών και παράνομων νόμων και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αδυνατεί πλήρως να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό το σύστημα στηρίζεται εξολοκλήρου, σε ξένα οικονομικά συμφέροντα, που με την βοήθεια των διαπλεκόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επιδεινώνουν καθημερινά την οικονομία της Χώρας.
Μέσα σε όλη αυτή τη κατάσταση θεωρήσαμε επιβεβλημένη τη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα, με την επωνυμία  ΕΝΩΣΗ (ΕΝΑ-Ε) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μακριά από τις παλαιοκομματικές αγκυλώσεις, μακριά από τις ταμπέλες που διαιρούν τον Ελληνικό λαό και καθορίζουν τη ζωή μας. Ενάντια στις αντιλήψεις που στόχο έχουν τη διάβρωση της οικογένειας, την απαξίωση των ηθών εθίμων και αξιών, την προσβολή της αξιοπρέπειας, την δήμευση της ιδιοκτησίας, την Εθνική μας ταπείνωση, και εν τέλει την κατάργησή μας ως έθνος κράτος.

Ο Φορέας έχει σκοπό να πραγματώσει :
1. Λογιστικό έλεγχο με βάση τον κανονισμό 472 της Ε.Ε. μονομερώς, με την συμμετοχή του γενικού λογιστηρίου του κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και με την συμμετοχή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων διεθνούς κύρους και εν συνεχεία σε μονομερή διαγραφή του επονείδιστου χρέους, ώστε τα αποτελέσματά του να έχουν άμεση θετική επίδραση στους καταχρεωμένους πολίτες και την Ελλάδα.
2. Την Απόδοση ευθυνών (εντός και εκτός Ελλάδος) – όπως αυτές θα προκύψουν, με δέσμευση των λογαριασμών των υπευθύνων πολιτικών της τελευταίας 20ετίας και όλων των περιουσιακών τους στοιχείων, κινητών και ακινήτων. Αποζημίωση της Ελλάδας από τους εμπλεκόμενους συμμετέχοντες όργανα και δανειστές (όποια υπόσταση και αν έχουν αυτοί), με παράλληλη δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων στην επικράτεια και εις την αλλοδαπή.
3. Τον ενδελεχή έλεγχο όλων των ιδιωτικοποιήσεων και με ρήτρα ακυρότητας όλων των συμβάσεων πώλησης δημόσιας περιουσίας και πόρων της Ελλάδας που συνήφθησαν με ενδεχόμενο δόλο εις βάρος της Χώρας.
4. Την Αξιοποίηση και τιτλοποίηση των ενεργειακών πόρων του ηπειρωτικού, θαλάσσιου, υποθαλάσσιου χώρου, στο έδαφος και υπέδαφος της επικράτειας. Ρητή δέσμευση  αξιοποίησης της κινητικότητας των αποκτηθέντων τίτλων από τους Έλληνες πολίτες εντός της επικράτειας.
5. Την άμεση αξιοποίηση των καταγεγραμμένων καταπιστευμάτων και των «κοιμωμένων» λογαριασμών της Ελλάδας.

Ο Φορέας αυτός :
1. Κρατά αδιαπραγμάτευτες τις ιστορικές μας καταβολές, τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της αναθεώρησης του Συντάγματος και της διασφάλισης της δημοκρατίας.
2. Απορρίπτει και Καταργεί τα μνημόνια.
3. Απορρίπτει κάθε είδους διαπραγμάτευση, που αναφέρεται στην εκχώρηση και τα όρια της Εθνικής μας Κυριαρχίας καθώς και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
4. Είναι υπέρ της άρσης οποιασδήποτε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας. Θεωρεί «μη διαπραγματεύσιμα» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και ειδικότερα σε σχέση με το Αιγαίο και την ΑΟΖ.
5.  Κατοχυρώνει την ισοπολιτεία, ισονομία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη και αξιοκρατία.
6.  Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των χρηματαγορών και των Τραπεζών και των εμπλεκομένων και διαπλεκομένων πολιτικών.
7.  Αποκλείει τα κελεύσματα και τις εντολές ΣΤΟΩΝ και ΤΑΓΜΑΤΩΝ.
8.  Υπηρετεί το πολίτευμα της δημοκρατίας και επιδιώκει την ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.
9.  Πιστεύει στην Ευρώπη της Αλληλεγγύης και στην αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των χωρών-κρατών όπου όλα τα κράτη είναι ισότιμα και διατηρούν την εθνική τους υπόσταση την κρατική τους οντότητα και αξιοπρέπεια. Αρνούμαστε τις λογικές και πρακτικές των περισσότερων ή των λιγότερων ισχυρών χωρών και του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, αρνούμαστε την Ευρώπη των συμφερόντων! Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η Ευρώπη που οραματιζόμαστε, ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει για την πορεία της Χώρας.
10. Αναγνωρίζει τις αξίες και την διαχρονικότητα του Χριστιανισμού. Αναγνωρίζει την προσφορά του στο Έθνος και ταυτόχρονα εγγυάται το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού σε κάθε πολίτη.
11.  Επιδιώκει και Θέλει την άσκηση ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής για τη χώρα μας και ταυτόχρονα αρνείται την εξάρτηση που οδηγεί στον διεθνή απομονωτισμό και στερεί τη χώρα από άλλες γεωπολιτικές συμμαχίες. Κόσμος δεν είναι μόνο η Ευρώπη.
12.  Επιδιώκει και Θέλει μια ορθολογική ανάπτυξη με κυρίαρχο μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγόμενο προϊόν κατανέμεται δίκαια. Αγορά που δεν υπονομεύεται και δεν συκοφαντείται από την σημερινή οικονομική τρομοκρατία των τοκογλύφων και των καιροσκόπων. Την δίκαιη φορολόγηση εισοδημάτων βάσει της φοροδοτικής ικανότητας.
13.  Στηρίζει με κάθε μέσον το Κράτος/έθνος , την παιδεία μας, την ανάδειξη των Ελληνικών παροικιών και των δημιουργικών αδελφών μας απανταχού της οικουμένης, καθώς και την πλήρη αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.
14.  Την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, με ουσιαστική λειτουργία και αναβάθμιση των θεσμών διαφάνειας και κοινωνικού ελέγχου. Την αλλαγή του εκλογικού συστήματος με καθιέρωση της δίκαιης απλής αναλογικής.
Στόχος της ΕΝΑ-Ε, είναι να συμβάλει καθοριστικά στην ΕΝΩΣΗ του λαού πέρα και πάνω από κομματικές ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές. Ο λαός και η χώρα βρίσκεται σε υπέρτατο κίνδυνο. Μόνο με τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου μπορούμε να ξεφύγουμε από τον μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας, της υπερχρέωσης και του αφανισμού!
Όλα τα παραπάνω προτάθηκαν από Έλληνες και Ελληνίδες, με τις ίδιες ανησυχίες για την πορεία της Χώρας και αποτελούν τον αρχικό κορμό και την ιδεολογική βάση του πολιτικού φορέα – κίνησης ΕΝΩΣΗ ( ΕΝΑ-Ε ) ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Και η σελίδα στο FB εδώ: https://www.facebook.com/ena.ellinon/?fref=ts

5 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι δηλαδή αυτοί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες;
    Δεν βλέπω ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tό διαίρει και βασίλευε, στήν αποχαυνωμένη Ελλάδα συνεχίζεται.
    Κι όμως αυτήν τήν φορά εμφανίζονται νέα κόμματα για έναν συγκεκριμένο σκοπό.
    Νά μήν γιγαντώσει ή εθνικιστική δύναμη έστω και μέ τήν μορφή τής Χρυσής Αυγής.
    Έ ρε γλέντια πού θάχουμε εαν γίνει αντιπολίτευση ή Χ.Α και τρελά πάρτι αν θα γίνει κυβέρνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή