Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΓΚΑ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ..."! ΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Χολαργός, 13 Απριλίου 2016

Κύριε Τίγκα,

Ειλικρινά έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Σταματήστε επιτέλους να μας συκοφαντείτε με αναληθή δημοσιεύματα και να μας ρίχνετε λάσπη.
Σχετικά με το δελτίο τύπου το οποίο δημοσιεύσατε για τον αν επιχορηγεί...

ο Δήμος Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, καταρχήν θα ήθελα να σας ρωτήσω, εσείς δεν γνωρίζετε ποιους επιχορηγούμε; Δεν είσαστε παρών σχεδόν σε όλα τα δημοτικά συμβούλια στα οποία παίρνονται αποφάσεις για τις επιχορηγήσεις;
Σε απάντηση λοιπόν του 1ου ερωτήματός σας, σας ενημερώνω ότι ο Δήμος μας συνεργάζεται με όλους όσους έχουν απευθυνθεί σε εμάς για το θέμα των αδέσποτων ζώων, όπως σύλλογοι, φιλόζωοι πολίτες και εθελοντές και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία μας προταθεί στο μέλλον.
Σε απάντηση του 2ου  ερωτήματός σας, σας πληροφορώ ότι δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση. Οι κυρίες προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να φωτογραφηθούν και σας παραπέμπω στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος μας ένα χρόνο πριν (http://it.dpapxol.gov.gr/joomla/index.php/information/116-deltiatupou/2906-2015-04-04-14-59-34).
Τα μόνα χρήματα που δαπανήθηκαν ήταν για την εκδήλωση του Δήμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (78/2015), την οποία να σας θυμίσω είχατε ψηφίσει και εσείς και στην οποία επίσης αναφέρεται ότι  «έξι επώνυμες γυναίκες από το χώρο της παρουσίασης και του θεάτρου φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού».
Όσον αφορά στο 3ο ερώτημά σας στο ποιοι είναι οι Φίλοι Ζώων Παπάγου – Χολαργού, πότε συστήθηκε ο Σύλλογος, το καταστατικό κλπ, δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε εμένα. Απευθυνθείτε στον ίδιο το Σύλλογο.
Σε απάντηση του 4ου ερωτήματός σας για τις δράσεις του Δήμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα θα σας αναφέρω πάλι τα όσα διαβάσατε.
·         Προμήθεια ειδικού εξοπλισμού εντοπισμού και περισυλλογής των αδέσποτων.
·          Διάθεση φορτηγού-βαν. 
·         Αύξηση τον προϋπολογισμό που αφορά σε δαπάνες για τη φροντίδα και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων κατά 50%.
·         Τα προγράμματα «Κτηνιατρικές Υπηρεσίες σε Αδέσποτα Ζώα του Δήμου» καθώς και «Φιλοξενία Αδέσποτων Ζώων» εφαρμόστηκαν έως και σήμερα σε παραπάνω από 100 ζώα, και αφορούν σε στειρώσεις, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ηλεκτρονική σήμανση αλλά και κτηνιατρικές φροντίδες στα ζώα αυτά, τραυματισμένα ή κακοποιημένα, άλλα εγκαταλειμμένα από τους ιδιοκτήτες τους, για τα οποία ο Δήμος, με το πέρας των κτηνιατρικών υπηρεσιών φροντίδας που τους παρέχει , μεριμνά για την υιοθεσία τους, σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του και τους εθελοντές του.
Όσον αφορά σε ημερομηνίες και αποτελέσματα, επισκεφτείτε την αρμόδια υπηρεσία να ενημερωθείτε σχετικά.
Πείτε μου όμως και εσείς που «έχετε δείξει μεγάλη ευαισθησία στα ζώα και στους φιλόζωους», σύμφωνα με τα όσα αναφέρετε στο δελτίο τύπου για την παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων, τι ακριβώς έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια;
Κύριε Τίγκα απαιτώ να μου απαντήσετε κι εσείς τεκμηριωμένα από πού πληροφορηθήκατε ότι δώσαμε 6.000 ευρώ για τη φωτογράφηση των κυριών και βέβαια περιμένω να ζητήσετε δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες σας.


Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

4 σχόλια:

  1. Η Αντιπολίτευση έχει υποχρέωση να ρωτά και να ελέγχει. Το οφείλει στους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν, ακόμη και για εν δυνάμη Δημοτική Αρχή!!!
    Τώρα, η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να απαντά τεκμηριωμένα, χωρίς υπεκφυγές και να προσκομίζει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία...και μην "ξεχνάτε" Δήμαρχε ό,τι δεν σας ερωτά ο Κος Τίγκας, αλλά οι δημότες και οι ψηφοφόροι!!! Αν επιθυμείτε να είσθε "αντιπολίτευση" τότε θα έχετε και το "δικαίωμα" των ερωτήσεων...προς το παρόν όμως, ως Δήμαρχος, έχετε υποχρέωση να ελέγχεστε και να απαντάτε στα ερωτήματα, -είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν- για τον τρόπο που ασκείτε τα καθήκοντά σας και όχι να "απαιτείτε" εσείς... "απαντήσεις(!)" από την Αντιπολίτευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και "συγγνώμη" ίσως πρέπει να ζητήσετε εσείς από τους Δημότες, για τα όσα "τάξατε" στο προεκλογικό σας "φυλλάδιο" και ακόμη δεν έχετε υλοποιήσει!!! 24 Μήνες Δ.Α. τι περιμένετε, "να τα κάνετε όλα μαζεμένα"...το 2019;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τελευταία παράγραφος "μυρίζει"... μπόλεκ από χιλιόμετρα μακριά!
    Πάλι και για μία ακόμη φορά, σε παρέσυρε ο υπερφίαλος φαφλατάς;
    Πότε θα το καταλάβεις ό,τι ως συμβουλάτορας-αγκιτάτορας ο συγκεκριμένος... "αξίζει Μηδέν"!
    Ποιά ΑΜSTEL, ποια Στικούδη; Την Τούλα θα πάρουμε...η δική μας μπύρα είναι καλύτερη!!!! Ποιααα ΑΜSTEL;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και δύο χοντρά... δεν λέμε και κυρίως δεν γράφουμε ``καταρχήν΄΄, αλλά καταρχάς! Το ``συγνώμη΄΄ με δύο ..."Γ"!
    Άντε γειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή