Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ! ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!!! ΘΑ...ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Αυτά μόνον εδώ μπορεί να γίνονται! Η σφαγή του ελληνικού λαού θα...


ξεκινήσει εντός των τειχών όταν ο ένας θα σφάζει τον άλλον για χάρη των λαθρομεταναστών! Δείτε τι γίνεται τώρα στο Δημαρχείο Ιωάννίνων το οποίο έχουν παοκλείσει  50 αναρχικοί επειδή ο Δήμαρχος τόμησε να στείλει αστυνομία στην Εγνατία Οδό με στόχο να απομακρύνει τους πρόσφυγες!!! Και αυτή τη στιγμή κρατείται στο δημαρχείο Ιωαννίνων ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, καθώς και τρία ακόμη άτομα.
'Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ (και διαβάζουμε στο voria.gr), το δημαρχείο τελεί υπό κατάληψη από ομάδα περίπου 50 αναρχικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέμβαση της αστυνομίας στην Εγνατία Οδό, με στόχο να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες που είχαν καταλάβει τον δρόμο.
Νωρίτερα, επεισόδιο προκλήθηκε στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά Ιωαννίνων, όταν πρόσφυγες αντέδρασαν για τη μεταφορά και την παραμονή τους στη συγκεκριμένη δομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου