Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ! ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΣΑΝ...ΟΠΛΟ ΒΡΕΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη μοιάζει η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά. Εικόνες σοκ το μεσημέρι με άνδρα να κραδαίνει ψηλά ένα μωρό διαμαρτυρόμενος για τα...

κλειστά σύνορα 
Παραμένουν στον Πειραιά πρόσφυγες και μετανάστες παρά τις συστάσεις των αρχών, αλλά και τα λεωφορεία που καθημερινά προσεγγίζουν το λιμάνι προκειμένου να τους μεταφέρουν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας. Mετανάστες και πρόσφυγες, μόλις ολοκληρώθηκε η ενημέρωση από τους γενικούς γραμματείς των εμπλεκόμενων υπουργείων, βγήκαν στο λιμάνι πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία.
Kάποια στιγμή επιχειρήθηκε η σύλληψη ενός ατόμου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με μετανάστες και πρόσφυγες. Ένας άλλος άνδρας πλησίασε τους λιμενικούς κρατώντας στην αγκαλιά του ένα μωρό, το οποίο και σήκωσε ψηλά, κάνοντας κίνηση να το πετάξει, όταν άλλος άνδρας του Λιμενικού επιχείρησε να τον αποκρούσει. Ακολούθησε πανικός καθώς, κανείς δεν γνώριζε τις προθέσεις του και αν προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια από την αγανάκτησή του ή προκειμένου να μην χτυπήσει το μωρό.

Oι πρόσφυγες και οι μετανάστες φαίνονται έντονα ενοχλημένοι και ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα. «Είμαστε και εμείς άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα» τόνιζαν οι περισσότεροι, υποστηρίζοντας ότι σε πολλά κέντρα φιλοξενίας οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Το άτυχο μωρό, φάνηκε ευτυχώς να βρίσκει τη θαλπωρή στην αγκαλιά μιας γυναίκας που πιθανολογείται πως είναι η μητέρα του.
Αιτία της έντασης ήταν η ενημέρωση που είχαν από τον ΓΓ μεταναστευτικής πολιτικής, Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος τους είπε ότι μέχρι το πρωί της Πέμπτης θα πρέπει να έχουν αποχωρήσει από τον Πειραιά και να πάνε σε καταυλισμούς.
news247.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί ξέρεις τι ακριβώς πιστεύουν για τα παιδιά. Τους πέφτουν από την καρότσα και λένε "άστο μωρέ, θα κάνουμε άλλο".

    Δεν τόχε και σε τίποτα να το πετάξει το μωρό ο στοργικός αυτός πατέρας! Αύριο-μεθαύριο αυτό το μωρό θα μεγαλώσει και θα ζωστεί με εκρηκτικά και θα μας κάνει όλους πυροτέχνημα πασχαλιάτικο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή