Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!!!


Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έκανε κίνηση ματ! Παρέδωσε στους δημότες ένα έργο το οποίο ήδη έχει κερδίσει μόνο θετικές εντυπώσεις. Σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μιλάμε για το μεγάλο χαρτί του Ηλία Αποστολόπουλου για να πάει ως το μεγάλο φαβορί και για τις επόμενες εκλογές!
Δείτε...



Χολαργός, 5 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής τοποθετήθηκαν από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού  σε τέσσερα σημεία της πόλης μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους να αθληθούν ελεύθερα στην ύπαιθρο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν.
Τα υπαίθρια όργανα τοποθετήθηκαν στα παρακάτω σημεία:
·        
Εντός του γηπέδου στίβου «Φοίβος» στο Πάρκο Παπάγου.
·         Εντός του γηπέδου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, δίπλα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ.
·        
Εντός του γηπέδου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού,  λόφος Τσακού.
·        
Εντός του περιφραγμένου χώρου του Άλσους Χολαργού.
Συνολικά, τοποθετήθηκαν σαράντα (40) υπαίθρια όργανα και συγκεκριμένα:
• ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΒΑΔΙΣΗΣ (STEPPER) - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΠΙΕΣΕΩΝ ΩΜΩΝ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΕΛΞΕΩΝ ΩΜΩΝ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΔΙΩΝ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΠΑΡΕΣ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ – 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΤΑΣΕΩΝ - 4 τεμ.
• ΟΡΓΑΝΟ ΒΑΔΙΣΗΣ ΑΕΡΟΣ – 4 τεμ.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων



20 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Δήμαρχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο είναι σίγουρα για γέλια. Με αυτά ρε θα ξανακερδίσεις εκλογές ; Ο κόσμος πεινάει ρε τη γυμναστική θα κοιτάξει ; Μάλλον ζεις σε άλλο Σύμπαν και σε άλλες εποχές δήμαρχε. Ίδιος ο Τσίπρας είσαι που λέει οτι το Πάσχα θα βγούμε από το μνημόνιο. Ντροπή ρε ντροπή φτανει το δουλεμα. Πόσες ήταν οι προμήθειες για τα οργανα δεν μας ειπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχεις ! εισαι ατοφιος ελληνας . ουτε ενα μπραβο σε οσους προσπαθουν να προσφερουνε κατι ! ( ειμαστε αξιοι της μοιρας μας τελικα )

      Διαγραφή
    2. Εσύ δλδ τώρα είσαι ευχαριστημένος; Ωραία λοιπόν, Μπράβο(με κεφαλαίο Μ)στον σπουδαίο και ανυπέρβλητο "ημίθεο", που φροντίζει για το υγιές σώμα μας, ικανοποιήθηκες τώρα; ΜΠΡΑΒΟ και ξανά ΜΠΡΑΒΟ... τι θα φάμε τώρα; Τι εννοείς Τίποτα ...τι; Δεν έχουμε λεφτά για να ψωνίσουμε; Και ποιος μας έφαγε τα ευρώπουλα...; Τι πάει να πει δεν έχουμε, γιατί είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

      Διαγραφή
    3. Τι θέλεις να σου κάνει ο δήμαρχος, να σου βρει δουλειά; να σε "βολέψει" κάπου; Α παγαινε ρε Ελληναρα

      Διαγραφή
  3. Τέτοια υπαίθρια όργανα γυμναστικής έχει η Αγ.Παρασκευή από την εποχή του Δημ. Σιδέρη. Τότε όμως, ήταν οι εποχές τέτοιες που κάτι τέτοιο ήταν θετικό για την εποχή του. Τώρα δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο, όταν ο κόσμος πεινάει, ή του παίρνουν το σπιτάκι, να ενδιαφέρεται για φρου-φρου & αρώματα!!! Ασφάλεια δεν έχουμε, κινδυνεύουμε να μας σφάξουν μέσα στο σπίτι μας, "όργανα" θα κοιτάμε; Μάλλον έχει δίκιο ο σχολιαστής 7:17μ.μ, ότι με τέτοια δεν πρόκειται να κερδίσει εκλογές ξανά. Μία φορά είναι αρκετή, δεν μπορεί το παλληκάρι!!!( που έλεγε και ο κόουτς Αναστασιάδης)
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α χου, δεν πάμε καλά..!
    Αν με αυτό το "έργο" ξαναβγεί δήμαρχος, τότε κάποια καλά παιδιά του δήμου έπρεπε να έχουν γίνει ήδη... πρωθυπουργοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια έργα;;;
    Είμαι κουφός, δεν άκουσα τίποτα, συγγνώμη, ποια έργα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δική μας μπύρα είναι καλύτερη...ποιααα ΑΜΣΤΕΛ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά Στικούδη...ποιά έργα ;;;;; κάνουμε υπαίθρια γυμναστική να χάσουμε τα κιλά που πήραμε τρώγοντας σάπιες ντομάτες από το περίσευμα των λαικών. Ρε δεν ντρέπεσαι ρε . Ποιον κοροιδεύεις ; αυτους που σε τίμησαν με την ψήφο τους ; ντροπή ρε λαμόγιο ίδιος με όλους εισαι...ντροπή ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να βγάλει στη δημοσιότητα το κόστος όλων αυτών των οργάνων γυμναστικής. Να μάθει ο κόσμος που πετάνε τα λεφτά μας. Και βέβαια να μας πει για τις προμήθειες που δώσανε και πήρανε. Η αντιπολίτευση γιατί δεν τα ρωτάει αυτά ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον σχολιαστή 10.22 , αν με πέντε όργανα ξανάβγαινες δήμαρχος κάποιοι άλλοι έπρεπε να είναι ήδη πλανητάρχες. Δήμαρχε πες στον κόσμο πόσο στοίχισαν τα όργανα που έβαλες. Αναρωτιέμαι γιατί άραγε πήρες την αντιδημαρχία από την κα Αρβανίτη για πάρτη σου ??? Κάτι άσχημο μυρίζει και δεν θα σου βγεί σε καλό. Πόσα λεφτά έδωσες πές στον κόσμο άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί να γλύφεις τόσο πολύ τον Αποστολόπουλο καλύτερα να τον ρωτήσεις πόσο στοίχισαν τα όργανα υπαίθριας γυμναστικής τρομάρα μας. Όλα τα προβλήματα λυμένα η γυμναστική μας έλειπε. Μου μυρίζεται μεγάλη ρεμούλα όπως και σε πολλούς άλλους κατοίκους. Ποιος είναι ο προμηθευτής και γιατί δεν ακούστηκε διαγωνισμός για προσφορές. Ποιος έκανε την επιλογή του συγκεκριμένου προμηθευτή. Πότε ανοίχτηκαν οι προσφορές. Κε Τίγκα εσεις που τα ψάχνετε όλα πως σας ξέφυγε ένα τόσο σημαντικό θέμα ; η μόνο τα αδέσποτα θυμάστε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΛΙΑ τρέμε θα κατεβει ο τίγκας με το σοι του στις επόμενες εκλογές ....ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΙΓΚΑΣ , ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΙΓΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟ ΤΙΓΚΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά μην έχει τύχη ο Τίγκας. Αποστολόπουλος Τίγκας Ζήκας και όλοι οι δεινόσαυροι μαύρο δαγκωτό. Νέα πρόσωπα καινούργια τους σιχαθήκαμε όλους τους ψεύτες. Για τη μάσα και για τη ρεμούλα και ο Τίγκας και ο Αποστολόπουλος. Μαυρογιαλούροι του κερατά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ποιανου τσέπη μπήκανε τα λςφτά ρεεεεε !!! Βγάλε ανακοίνωση δήμαρχε και πες ονόματα αλλιώς εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Ο εισαγγελέας σε περιμένει η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Υπάρχει ομάδα κατοίκων Χολαργού που ανέθεσε σε διληγόρο την ιστορία με τα όργανα γυμναστικής. Απάντησε και μη μας γράφεις στα τέτοια σου. Θα μας βρεις μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθηστε φρονιμα τα ορφανα των Ενεργων Δημοτών υπάρχουν πολλα για τη γούνα σας γατακια !!

      Διαγραφή
  15. http://www.dpapxol.gov.gr/diagonismoi/prokirikseis/item/839-diakiryksi-proxeirou-diagonismoy-tou-ergou-me-titlo-promitheia-kai-topothetisi-organon-gymnastikis-eksoterikon-xoron.html
    μην είστε εμπαθεις
    εχει γινει διαγωνισμός
    ελεος με την γκρινια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια που βρήκες και το link κοροιδάρα. Τα λεφτά σου πέταξε ρεεεεε. Άντε τωρα που χάρηκες πήγαινε να γυμνασεις τους τρικέφαλους με τη δροσούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή