Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟY: "ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΟΧΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ..."!

 Πολλά, πάρα πολλά υποστηρικτικά σχόλια για τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο συγκέντρωσε το άρθρο μας "Απολαμβάνουμε την ελευθερία του λόγου μας. Χαιρετίσματα στην εξουσία και στους... μαυρογυαλούρους"!  Όχι μόνο υποστήριξης του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, αλλά και επίκρισης-ειρωνείας σε βάρος του Μάκη Βραχιολίδη επειδή δημοσίσευσε το συγκεκριμένο άρθρο. 
Διευκρινίζουμε πρώτ' απ'όλα το εξής. Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος, βεβαίως και συμπορεύθηκε με τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" στο θέμα του ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου, βεβαίως και έχει υποστηρίξει την εφημερίδα μας αλλά και τον εκδότη της σε πολλά...


 θέματα. Δεν το αρνούμαστε και τις ευχαριστίες του τις έχει δώσει και το δείχνει ο Βραχιολίδης. Αντίστοιχα και η βοήθεια που έχει δώσει ο Βραχιολίδης στον Παναγιώτη είναι γνωστή. Όπως για παράδειγμα στο μεγάλο πρόβλημα με τον ηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σερίφου (δεκάδες τα δημοσιεύματά μας και ο αγώνας μας από τη δεκαετία του '80 για την επίλυση του ζητήματος). Πίστη μας είναι ότι ο αγώνας είναι κοινός και η συμπόρευση σε θέματα για τον Χολαργό συνεχίζεται. 

Όμως, το συγκεκριμένο άρθρο δεν βάζει στο στόχαστρο -σε καμία περίπτωση- τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο. Αντιθέτως! Θέτει υπ'όψιν του τις επικρίσεις οι οποίες έχουν ακουστεί και ακούγονται για το γεγονός ότι προσεχώρησε σε ένα κόμμα το οποίο ευθύνεται για τη σφαγή του λαού! Και μάλιστα ένα κόμμα το οποίο, ενώ έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση τον λαό (για την οποία μιλάει και ο Παναγιώτης), ενώ έχει στηρίξει μνημονιακές πολιτικές, εμφανίζεται με τον νέο του αρχηγό (Μητσοτάκη) να δηλώνει ευθαρσώς ότι θα υπηρετήσει καλύτερα από τον Τσίπρα το 3ο Μνημόνιο (το οποίο έχει ψηφίσει) και να επισημαίνει (σε Κοσιώνη, Τσίμα και Παπαχελά) ότι θα συνεχίσει τις  μειώσεις σε μισθούς-συντάξεις και θα προχωρήσει σε νέες απολυσεις! 
"Πώς είναι δυνατόν ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος που καταγγέλλει τους πολιτικάντηδες-μαυρογυαλούρους και υπεύθυνους για την εξαθλίωση του λαού να μπαίνει υπό τις οδηγίες του εκφραστή του νεοφιλελευθερισμού ο οποίος θα φέρει νέα δεινά στον τόπο αν εκλεγεί πρωθυπουργός;"!!!
Τα ερωτήματα αυτά ήταν επιτακτικά  προς την εφημερίδα μας και ζητούσαν να τα υποβάλλουμε στον Παναγιώτη Αλεξόπουλο. Αν τα θάβαμε εν ονόματι της φιλίας μας με τον Παναγιώτη, θα εθεωρείτο ότι μεροληπτούμε και δεν κάνουμε δημοσιογραφία, αλλά είμαστε λακέδες! 
Παραμένουμε φίλοι και συναγωνιστές με τον Παναγιώτη, απλά τον καλούμε, ως πολιτικό πρόσωπο που είναι πλέον, να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούν για ανακολουθία. Νομίζουμε ότι το οφείλει. Με αυτή την έννοια αντιμετωπίσαμε το θέμα. 
Και βεβαίως, από αυτή την εφημερίδα δεν κρύβεται τίποτε. Ακόμη και οι σε βάρος μας επικρίσεις-κατηγορίες. 
Ιδού λοιπόν ποια είναι τα υποστηρικτικά σχόλια που λάβαμε για τον Αλεξόπουλο, τα οποία παράλληλα κατηγορούν τον Μάκη Βραχιολίδη!


1.       Καλημέρα κύριε Βραχιολίδη και σε όλους τους αναγνώστες σου . Σε γνωρίζω πολλά χρόνια από την εποχή της Δημαρχίας Σκούρτη . Μένω στην ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ της οδού Αρκαδίου και γνωρίζω τον Αλεξόπουλου από τις επιτροπές κατοίκων. Γράφω πρωί γιατί κάθε πρωί διαβάζω το site σου πριν πάω στην δουλειά μου . Ο Αλεξόπουλος είχε κάνει το Δημαρχείο Χολαργού επί Σκούρτη άνω κάτω με εκατοντάδες κατοίκους (έχω όλες τις τοπικές εφημερίδες και ειδικά τις 30 ΗΜΕΡΕΣ) με αποκορύφωμα την παράνομη κατασκευή του τένις στον Υμηττό (500 περίπου Δημότες) και την σπασμένη προτομή του Περικλή (αυτός ξεκίνησε την κατασκευή του Περικλή στον Χολαργό και όχι εσύ) Ο Αλεξόπουλος στήριξε τον Νικολάου όσο κανένας και ταυτόχρονα του έκανε πολύ σκληρή κριτική σε πολλά θέματα όπως τότε που σε είχε ταράξει στις μηνύσεις ήταν ο μόνος που σε είχε στηρίξει δημόσια στα ΔΣ . Πριν από λίγα χρόνια όταν πάλι σε είχαν στριμώξει στο ΑΤ Χολαργού με το αυτόφωρο εσύ μας έλεγες ότι ήταν ο μόνος που στάθηκε δίπλα σου έξω από το ΑΤ πολλές ώρες . Το άρθρο του Αλεξόπουλου εμένα με εκφράζει απόλυτα και είναι ο μόνος που γράφει με αυτόν τον τρόπο ελεύθερα χωρίς να φοβάται κανέναν . Εάν επέστρεψε αυτό σημαίνει ότι θα τον ακολουθούσουν πολλοί . Ο χρόνος θα δείξει πολλά . Και μια τελευταία ερώτηση το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ποιός το ξεκίνησε; Εάν θέλεις μας λες. ΔΚ από την βομβαρδισμένη Αρκαδίου .

2.       Βρήκες ένοχο να φορτώσεις τις κωλοτούμπες του κάθε απατεώνα πολιτικάντη. Μόνο και μόνο που ανακίνησε το θεμα του Αλέξανδρου του αξίζουν συγχαρητήρια. Καλά έκανε και επέστρεψε. Προχώρα κε Αλεξόπουλε.

3.       Εσύ φίλε μου κύριε Μάκη μου και τον σκύλο σου μια μέρα θα βγάλεις στην σέντρα γιατί τρώει πολλές μνημονιακές σκυλοτροφές. Δεν μας βγάζεις ξανά και εκείνες τις φωτογραφίες σου με την Δούρου αγκαλιά να τις ξαναδούμε; Εάν πράγματι βγήκε τρίτος όπως λες, δεν το γνωρίζω γιατί δεν ψήφισα , την επόμενη φορά θα βγει πρώτος και με μεγάλη διαφορά. Καλύτερη διαφήμιση δεν πιστεύω να έχεις κάνει σε Δημότη του Παπάγου Χολαργού.

4.       Όταν πριν δύο με τρία χρόνια σε είχαν τσουβαλιάσει άρον άρον με τις χειροπέδες στο Αστυνομικό τμήμα Χολαργού είχα περάσει από έξω με την μηχανή μου και είδα μόνο τον Αλεξόπουλο και κανέναν άλλον. Μήπως είναι ψέμματα. Δεν λέω το όνομα μου γιατί είμαι υπάλληλος του Δήμου και οι συριζαίοι καραδοκούν. Αυτές τις ειδήσεις γιατί τις θάβεις;

5.       Μην σκιάζεσαι την καταχνιά προχώρα τον Μέγα Αλέξανδρο όπως είχαμε πει με εκατοντάδες υπογραφές και άσε τον Βραχιολίδη απ΄έξω . Θα σε ακολουθήσουν πολλοί όπως και τότε . Κρίμα που βγήκες τρίτος . Ούτε εγώ ψήφισα . Την επόμενη φορά θα βγεις πρώτος με πάνω από 1000 ψήφους . Καλό σου έκανε ο Βραχιολίδης.

6.       Μην σκιάζεσαι την καταχνιά προχώρα τον Μέγα Αλέξανδρο όπως είχαμε πει με εκατοντάδες υπογραφές και άσε τον Βραχιολίδη απ΄έξω . Θα σε ακολουθήσουν πολλοί όπως και τότε . Κρίμα που βγήκες τρίτος . Ούτε εγώ ψήφισα . Την επόμενη φορά θα βγεις πρώτος με πάνω από 1000 ψήφους. Καλό σου έκανε ο Βραχιολίδης.

7.       Κύριε Νίκο Κουκή συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην θέση του προέδρου την τοπικής της ΝΔ . Γνώριζα τον πατέρα σας πολλά χρόνια ήταν έντιμος άνθρωπος και πατριώτης . Πιστεύω ότι δεν έχεις το δικαίωμα να αποτύχεις και πρέπει να κάνεις την τοπική Χολαργού την πιο ισχυρή στην Αττική . Πρέπει να φέρεις χιλιάδες γύρω σου και να είσαι ανοικτός σε όλους τους Δημότες και συνεργάσιμος με όλους . 8. Δώσε την αντιπροεδρία στον Αλεξόπουλο και στήριξε τον και ο κόσμος θα το δεχτεί με ευχαρίστηση . Είναι από τους παλιούς χολαργιώτες έντιμος και μακριά από συμφέροντα . Έχεις καλή ομάδα γύρω σου για αυτό πολλοί έχουν στεναχωρηθεί . Καλή επιτυχία σε όλους σας .

8.       Συγχαρητήρια κύριε Βραχιολίδη. Τρομερή δημοσιογραφική επιτυχία . Βρήκες τον ένοχο των δεινών του Ελληνικού λαού. Έχεις φανταστικά αντανακλαστικά. Τα μεγαλοσυμφέροντα στην Μεσογείων δεν τα κτυπάς που έχουν καταπατήσει τα πάντα. Ούτε ο αστυνόμος Σαίνης να ήσουν.


9.       Συγγνώμη ο Σέρλοκ Χολμς ήθελα να πω.

18 σχόλια:

  1. Αυτοί που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την τραγική κατάσταση είναι δυστυχώς ατιμώρητοι . Με την κάλυψη όλων των πολιτικών έχουν γίνει εγκλήματα στην χώρα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια ποιον αλεξοπουλο λετε? τον παναγιωτη που μεχρι το σαββατο το παιζε χρυσαυγιτης? μετα το παιζε με τη λεπεν τογ ρηγα( και τον διωξαν κλοτσιδον και απο κει) ο τυπος ειναι τρελλος ολος ο χολαργος γελαει μαζι του. μεγαλο κουμασι.. γλυφοταν στη χ.α για κανα ξερολουκουμο.. μετα πηγε στο ρηγα κ εγιναν τα ιδια, και τωρα πηγε στη ν.δ που μεχρι χθες εβριζε. στη νδ που εφερε μνημονια κ λαθραιους.. στη νδ τον κλεφτων που κατεβαζουν μουσουλμανους στη θρακη.. κ ψηφιζουν συμφωνα συμβιωσεις.. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.. εθνικιστικος λοχος παπαγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο που ξεκίνησε το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα γλυπτά με τον Καλακαλά στον Δήμο της Αθήνας εγώ είμαι μαζί του . Εάν δεν κάνω λάθος τον Καλακαλά τον είχες πολλές φορές στην εφημερίδα σου . Ο Αλεξόπουλος γράφει αυτά που δεν τολμούν να γράψουν άλλοι και επώνυμα . Γι αυτό έχει και την εκτίμηση του κόσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέκαθεν ο κόσμος εκτιμά όσους τον κάνουν να γελά!

      Διαγραφή
  4. Είναι φοβερό να ασχολούμαστε με τον Αλεξόπουλο και τον κάθε Αλεξόπουλο που κάθεται και γράφει τα σχόλια μόνος του!!! Γράφει κάτι και μετά, με άλλο όνομα, επικροτεί το σχόλιο του!!! Ανιστόρητε Αρκά σε βαρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΡΑΦΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ . ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Γράφτα επώνυμα" έγραψε ο δήθεν Ανώνυμος που γράφει υποστηρικτικά σχόλια για τον εαυτό του.

      Διαγραφή
    2. Ρε αλεξοπουλε χαζουλι ξεχνας που ηθελε να σε βαρεσει ο πυρήνας παπαγου κ ζηταγες να μπουνε μπροσρα οι χολαργιοτες.. μια ζωη ετσι ησουνα.. απο τοτε που στα εσκαγε τα μεροκαματα η χ.α.. τωρα που σε διωξαν ποιος θα στα σκαει? Ο ΚΟΥΚΗΣ?

      Διαγραφή
    3. Μας έχουν πηδήξει στους φόρους και η Ελλάδα θα διαμελισθεί και εσείς μας πρήξατε στις μαλακίες . Με τσαμπουκάδες , ξυλοδαρμούς και απειλές εναντίον ανυπεράσπιστων πολιτών δεν βγαίνει τίποτα . Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί όλους σας . Όλοι για την καρέκλα είστε Δεξιοί και Αριστεροί καραγκιόζηδες . Είναι ντροπή σου να απειλής κατά πολύ μεγαλύτερους σου πολίτες ΑΝΑΝΔΡΕ ΔΕΙΛΕ . Έτσι σακατέψατε πριν από 4 χρόνια έναν ΆΝΘΡΩΠΟ μας 65 χρονών . Τα ίδια που κάνουν αριστεροί τα ίδια κάνετε και εσείς . Δεν έχετε ούτε ήθος ούτε Ελληνική Παιδεία . Και ο κόσμος με αυτά που λες σας κρίνει εκτός και είσαι [μάλλον] προβοκάτορας .

      Διαγραφή
  6. A, Όλα κιόλα... Βλέπω τους σχολιασμούς και μου σηκώνετε η τρίχα όταν τα βάζουν με τον Μάκη Βραχιολίδη.. και την μοναδική δημοκρατικότητα που εκπέμπει ως δημοσιογράφος.ΝΑΙΣΚΕ; Διερωτηθήκατε δα ποιος είναι ο αξιότιμος μηχανικός καραβιών κ. Αλεξόπουλος;Κατέστη γνωστός στη γειτονιά του Χολαργού -περί καραγειτονιάς ασχέτων πρόκειται- ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ... του Μάκη. Δεν είναι κακός ο Αλεξόπουλος. Αργόσχολος συνταξιούχος είναι... και επειδή δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο ...ξύνεται..αξιοποιώντας το τάλαντό του, την αρετή του συγγράφειν... Αλλά να λέτε κάποιοι από σας πως δα ο Αλεξόπουλος ευεργέτησε τον Μάκη πάει πολύ... υπερβαίνει τη όρια των γεγόνοτων.. Ο ευεργετηθείς Αλεξόπουλος ...ευεργέτησε τον ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ Βραχιολίδη;Μην κοτσανολογείτε! Ο Μάκης ευεργετεί... αλλά δεν ευεργετείται... Σταθερόν και κανών αυτό!Κόψτε πια τα χαζά συνοικιακά σας. Το αν κάποιοι εξ υμών αισθάνονται την ανάγκη να εκδηλώσουν φιλική στήριξη στον... ΣΤΗΡΙΚΤΗ τους δημοσιογράφο που διώκεται σταθερά για τους αγώνες του για ΣΑΣ, για την Κοιμωμένη θλιβερή συνοικία ΧΟΛΑΡΓΟΣ.. αυτό ανάγεται στην ποιότητα του φιλότιμού τους... ΄Ολα τα επιδέλοιπα, ψευτομαγκάκια του Χολαργού... είναι αστειότητες...Αλήθεια ρε σχολιαστές του καναπέ...Εσείς διωχτήκατε ποτέ για τις κουκουλοφόρες σκέψεις σας; Και γιατί ΡΕ να διώκετε ο Μάκης; Κομπρανεβού ΡΕ; Γιατί λέτε τυχαία ο Χολαργός από δήμαρχο μέχρι σε ΣΑΣ, τα αποσπόρια είναι ανύπαρκτος; Ακριβώς λόγω του νιονιού που κουβαλάτε ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ... Αν κάνω λάθος εδώ είμαι... στην στροφή της Περικλέους-Μεσογείων... Μην το αποτολμήσετε γιατί το ξεβράκωμά σας θα είναι πλέριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ρε χάλια που έχει αυτός ο τόπος . Ο ένας βρίζει τον άλλον . Ο ένας κατηγορεί τον άλλον . Ό ένας απειλή να χτυπήσει τον άλλον . Βρε που πάμε και μετά μας φταίει Τσίπρας . Όλοι τα ξέρουν όλα και όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες . Όλοι βρίζουν εκ του ασφαλούς γιατί κανείς δεν τους ενοχλεί και όλοι χλεύαζουν τους άλλους γιατί νιώθουν δυνατοί . Τέτοιο κατάντημα δεν πιστεύω να υπάρχει σε άλλη χώρα . Άξιοι της τύχης μας είμαστε για αυτό δεν υπάρχει σωτηρία . Μακριά από όλους και όλα . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A, Όλα κιόλα... Βλέπω τους σχολιασμούς και μου σηκώνετε η τρίχα όταν τα βάζουν με τον Μάκη Βραχιολίδη.. και την μοναδική δημοκρατικότητα που εκπέμπει ως δημοσιογράφος.ΝΑΙΣΚΕ; Διερωτηθήκατε δα ποιος είναι ο αξιότιμος μηχανικός καραβιών κ. Αλεξόπουλος;Κατέστη γνωστός στη γειτονιά του Χολαργού -περί καραγειτονιάς ασχέτων πρόκειται- ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ... του Μάκη. Δεν είναι κακός ο Αλεξόπουλος. Αργόσχολος συνταξιούχος είναι... και επειδή δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο ...ξύνεται..αξιοποιώντας το τάλαντό του, την αρετή του συγγράφειν... Αλλά να λέτε κάποιοι από σας πως δα ο Αλεξόπουλος ευεργέτησε τον Μάκη πάει πολύ... υπερβαίνει τη όρια των γεγόνοτων.. Ο ευεργετηθείς Αλεξόπουλος ...ευεργέτησε τον ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ Βραχιολίδη;Μην κοτσανολογείτε! Ο Μάκης ευεργετεί... αλλά δεν ευεργετείται... Σταθερόν και κανών αυτό!Κόψτε πια τα χαζά συνοικιακά σας. Το αν κάποιοι εξ υμών αισθάνονται την ανάγκη να εκδηλώσουν φιλική στήριξη στον... ΣΤΗΡΙΚΤΗ τους δημοσιογράφο που διώκεται σταθερά για τους αγώνες του για ΣΑΣ, για την Κοιμωμένη θλιβερή συνοικία ΧΟΛΑΡΓΟΣ.. αυτό ανάγεται στην ποιότητα του φιλότιμού τους... ΄Ολα τα επιδέλοιπα, ψευτομαγκάκια του Χολαργού... είναι αστειότητες...Αλήθεια ρε σχολιαστές του καναπέ...Εσείς διωχτήκατε ποτέ για τις κουκουλοφόρες σκέψεις σας; Και γιατί ΡΕ να διώκετε ο Μάκης; Κομπρανεβού ΡΕ; Γιατί λέτε τυχαία ο Χολαργός από δήμαρχο μέχρι σε ΣΑΣ, τα αποσπόρια είναι ανύπαρκτος; Ακριβώς λόγω του νιονιού που κουβαλάτε ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ... Αν κάνω λάθος εδώ είμαι... στην στροφή της Περικλέους-Μεσογείων... Μην το αποτολμήσετε γιατί το ξεβράκωμά σας θα είναι πλέριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το καλύτερο σχόλιο είναι αυτό που γράφτηκε 7και 50 και λέει στο τέλος άντε γεια . Είναι καλό και τα λέει όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκλεισε και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ πάει και αυτή . Ψηλά γράμματα ποιος θα ασχοληθεί . Εγώ θέλω 7 χρόνια να πάρω σύνταξη που δεν πρόκειτε να πάρω ποτέ με τρία άνεργα παιδιά . Ποιος θα ασχοληθεί μαζί μου . Αλλοίμονο στην φτωχολογιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που συμβαίνει και στα άλλα άρθρα είναι καταπληκτικό . Ο ένας βρίζει τον άλλον αισχρά και οι αναρχο άπλυτοι στην Χίο ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες εναντίον του Ελληνικού Στρατού . Κανείς δεν μιλάει για κατάντημα της χώρας . Όλα τα κόμματα είναι διεφθαρμένα . Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις την καταστροφή της Ελλάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χώρα πηγαίνει φουλ για διάλυση . Αυτά που γίνονται στην Χίο σε λίγο θα γίνουν παντού και κανείς δεν ενδιαφέρεται . Όλοι οι πολιτικοί είναι άχρηστοι και ανθέλληνες . Όλα τα εργοστάσια θα κλείσουν . Η ισλαμοποίηση της χώρας είναι γεγονός . Δεν υπάρχει ελπίδα η απογοήτευση μαζί με την φτώχεια έχει επικρατήσει παντού . Ο Μητσοτάκης όπως και ο Τσίπρας εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα . Η αλητεία ο σκοταδισμός και τα ξένα συμφέροντα εξαφάνισαν κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας . Κανείς δεν βλέπει τι έρχεται δυστυχώς . Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων δίνει την θέση της στον ισλαμισμό . Όλα τα Ελληνόπουλα έχουν φύγει στο εξωτερικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ . ΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΖΩΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή