Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΝΑ...ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Η...ΚΑΗΜΕΝΗ ΝΑ...ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ!!!

Δεν κοιμάται μόνον ο Φίλης μέσα στη βουλή, κοιμάται και σχεδόν ροχαλίζει και η Χαρά Καφαντάρη! Ναι η...πατριώτισσα που μπήκε στον ...

ΣΥΡΙΖΑ για να καταργήσει τα μνημόνια και τώρα σφάζει με τις ψήφους της τον λαό! Δείτε την, δεν της καίγεται καρφί!!



5 σχόλια:

  1. Κούραση ρε παιδιά. Μεγάλη κούραση να ξυπνάς με το δεκαχίλιαρο στην τσέπη και να πρέπει και να ψηφίζεις "ναι σε όλα". Για τέτοια ταλαιπωρία μιλάμε! Πού να αντέξει η γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το είπες; "πατριώτισα"; Ε, δεν πάμε καλά, ούτε για αστείο...!
    Πέρασε και δεν ακούμπησε και ευτυχώς σε λίγο καιρό έχουμε εκλογές και όλοι αυτοί θα πάνε στο σπίτι τους για να ... ιδιωτεύσουν!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ , ΡΙΧΝΟΥΝ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΝΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ , ΡΙΧΝΟΥΝ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΝΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπήκα σε ένα ταξί σήμερα το απόγευμα. "Άστα κοπελιά" μου είπε ο ταξιτζής, "δεν μπαίνει πελάτης. Πατώσαμε. Όλη μέρα γυρίζω γύρω γύρω και δεν βγάζω ούτε τα έξοδά μου. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;"

    Και πιάσαμε τη συζήτηση.

    Και αφού και καλά "δεν βγάζει ούτε τα έξοδά του", μου λέει λίγο πριν κατέβω "πάντως εγώ, άμα γίνουν εκλογές τον Αλέξη πάλι θα ψηφίσω. Δεν έχει προλάβει το παιδί να κάνει όλα αυτά που θέλει. Ένα χρόνο μόνο κυβερνά. Θα τον ξαναψηφίσω για να ολοκληρώσει και να σώσει τη χώρα".

    Ήθελα να του πω, "πόσο @@#$@*@#$&@ είσαι ρε φίλε, δηλαδή τι άλλο θες να κάνει; να μας βάλει με το κεφάλι μέσα στα σ@#$%$;"

    Αλλά, δεν του είπα τίποτα. Απλώς αναρωτιέμαι, πόσο πίτουρο έχει ο Έλληνας μέσα στο κεφάλι του πια; Πόση πλύση εγκεφάλου έχει φάει, που δεν βλέπει μπροστά από τη μύτη του; Τι δεν καταλαβαίνει, δηλαδή;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή