Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πρώτη φορά στα χρονικά ακούστηκε ότι το να ζωγραφιστεί η ελληνική Σημαία σε ένα παλιό υδραγωγείο αποτελεί φθορά ξένης περιουσίας και...

όμως αυτό συνέβη στην Ηγουμενίτσα.
Μια ομάδα νέων ζωγράφισαν την ελληνική Σημαία στην επιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια. Στο σημείο κλήθηκε –μετά από ανώνυμη καταγγελία (ποιοι ήταν αυτοί οι ανώνυμοι άραγε;)- η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τα έξι άτομα της παρέας και τα οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο υδραγωγείο ήταν ζωγραφισμένο με οπαδικά συνθήματα και βρισιές και όμως οι "ανώνυμοι" δεν ενοχλήθηκαν με αυτά αλλά με το Ιερό εθνικό Σύμβολο.

Ιδού το «αδίκημα» των έξι Ελλήνων με βάση το οποίο θα τιμωρηθούν στην Ελλάδα του σήμερα...
pronews.gr

7 σχόλια:

  1. Θα πάνε οι εκεί Έλληνες συμπολίτες να τους συμπαρασταθούν και να απαιτήσουν να τους αφήσουν ελεύθερους; Μέχρι που ακόμα θα φτάσουμε; Το σίγουρο βέβαια είναι, ότι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει εκτός ολίγων στο σύνολο που αγαπάνε αυτόν τον τόπο και την εκκλησία μας. Κανείς δεν συνέρχεται ότι και να μας κάνουν, και αντί να ενωθούμε όλοι μαζί, έχουμε μαζί με τους πολίτες που είναι διχασμένοι μεταξύ τους από τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, δημοσιογράφο που υποτίθεται ότι είναι πατριώτης, να αναρτά άρθρο και να αναφέρει τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 για την Χίο και την Λέσβο και να λέει "Λυπούμαστε κύριοι και κυρίες, όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε, δεν θα σας λυπηθεί κανένας". Αν αυτό είναι πατριωτισμός και όχι πολιτική εμπάθεια ή κακία, τι να πω άλλο, λες και όλοι που ψήφισαν αυτά τα τομάρια που μας κυβερνούν, γνώριζαν όλοι τι επρόκειτο να κάνουν σε αυτή την χώρα, και δεν έπεσαν θύματα στις υποσχέσεις τους αφού είχαν εξαθλιωθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Αλλά μάλλον έχει χαθεί η έννοια "πατριωτισμός, λεβεντιά και αγώνας για λευτεριά". λευτεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους 6 Έλληνες που ζωγράφισαν την ελληνική σημαία στην επιφάνεια παλαιού υδραγωγείου, στην περιοχή Αμπέλια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

    Όσο για τους δήθεν ανώνυμους που κατάγγειλαν τους 6 Έλληνες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά μνημονιακά κόμματα και είναι στο επάγγελμα πληρωμένοι επαγγελματίες ρουφιάνοι "αλληλέγγυοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί οι τύποι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Είναι πραγματικοί Ήρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλληνες ζωγραφίστε παντού την ελληνική σημαία σε όλη την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή