Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ! ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ…GREXIT ΤΟΥ 2015.


Είναι εθνικοί εγκληματίες και δημιουργούν νέα οικονομική ασφυξία με το επιχείρημα της δήθεν διαπραγμάτευσης με τους εταίρους. Οδηγούν την ...

χώρα σε παρόμοια ασφυξία με αυτή του 2015, με τα ταμεία να αδειάζουν κυριολεκτικά! Πέρσι η κυβέρνηση της συμφοράς ζητούσε τα αποθεματικά των δήμων, σήμερα ζητάει όλα τα λεφτά από τον ΟΑΕΔ και τα νοσοκομεία. Δεν θα έχουν ούτε γάζες στα νοσοκομεία για να κάνει το κέφι της η κυβέρνηση και να πληρώσει μισθούς0συντάξεις, μέχρι να φτάσουμε στο αμήν και να παρακαλάμε για το 4ο μνημόνιο.
Ιδού τι ζητά η κυβέρνηση των ολετήρων
Ζητούν και τα χρήματα του ΟΑΕΔ!
Το νέο... κρούσμα έχει να κάνει με τα αποθεματικά των ταμείων του ΟΑΕΔ. Η κυβέρνηση το ζητά και η απόφαση που συζητά το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ είναι η μεταφορά 100 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της ΤτΕ.
Αυτά τα χρηματικά ποσά βρίσκονται σε εμπορικές τράπεζες, ούτως ώστε ο οργανισμός να καταβάλει πληρωμές σε δικαιούχους και προμηθευτές.
Οι κινήσεις αυτές της κυβέρνησης, με τις οποίες επαναφέρεται η ΠΝΠ του 2015, που αφορούσε σε μεταφορά αποθεματικών των ταμείων και ΝΠΔΔ σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, είναι η απόδειξη της... "στενότητας" που παρατηρείται στα Ταμεία του κράτους.
Αρχή με τα νοσοκομεία
Χθες, Πέμπτη, είχε έρθει το... πρώτο χτύπημα. Με επείγον έγγραφο που έστειλε η διεύθυνση οικονομικών του υπουργείου Υγείας στις ΥΠΕ και κοινοποιούσε ταυτόχρονα στην ηγεσία της, ζητούσε από τα δημόσια νοσοκομεία να στείλουν τα ταμειακά τους υπόλοιπα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Την εντολή απέστειλε ο διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας προς τις αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες ώστε να την προωθήσουν σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ... Που ως γνωστόν δεν ξέρουν τι να κάνουν τα πολλά τους χρήματα!
Πληροφορίες από madata.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου