Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ MEGA!!! ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ & ΑΠΙΣΤΙΑ (386 & 390 ΠΚ) ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ MEGA ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (259 ΠΚ) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Τα διοικητικά συμβούλια των πιστωτριών τραπεζών, τα στελέχη και οι υπάλληλοι που εμπλέκονται και συμμετέχουν στις εγκρίσεις, τις...


χορηγήσεις, τις εκταμιεύσεις, τις αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης επισφαλών δανείων και πιστώσεων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, που έχουν συναφθεί και συνομολογηθεί παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά περίπτωση υπογραφεισών, πιστωτικών συμβάσεων, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, κατ’ άρθρο 390 ΠΚ, ενώ, ταυτόχρονα, οι μεγαλομέτοχοι «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και «ΔΟΛ ΑΕ» της ανώνυμης εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι ασκούντες τη διοίκηση αυτής, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην κατ’ άρθρο 390 ΠΚ κακουργηματική απιστία των ανωτέρω διοικήσεων, των στελεχών και των υπαλλήλων των πιστωτριών τραπεζών της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ MEGA, ΠΟΥ OI METOXOI TOY ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΑ “ΜΗΔΕΝ” ΣΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

Οι μεγαλομέτοχοι «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και «ΔΟΛ ΑΕ» της ανώνυμης εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι ασκούντες τη διοίκηση αυτής, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει, με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους, το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης, κατ’ άρθρο 386 ΠΚ, με άμεση ζημία της περιουσίας των πιστωτριών τραπεζών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ ενώ, ταυτόχρονα, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ανωτέρω πιστωτριών τραπεζών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, τα στελέχη και οι υπάλληλοι αυτών, που εμπλέκονται και συμμετέχουν στις εγκρίσεις, τις χορηγήσεις, τις εκταμιεύσεις, τις αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης επισφαλών δανείων και πιστώσεων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, που έχουν συναφθεί και συνομολογηθεί παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά περίπτωση υπογραφεισών, πιστωτικών συμβάσεων, δια της κατ’ άρθρο 390 ΠΚ απιστίας τους, έχουν διαπράξει το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην κατ’ άρθρο 386 ΠΚ απάτη των ανωτέρω μεγαλομετόχων, των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ασκούντων τη διοίκηση προσώπων της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.
Οι αρμόδιοι σύμβουλοι, τα στελέχη και οι υπάλληλοι της ανωνύμου εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, που παρέλειψαν εν γνώσει τους να ασκήσουν την προσήκουσα προληπτική εποπτεία στις ανωτέρω πιστώτριες τράπεζες της ανωνύμου εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, καίτοι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ είχε νομική υποχρέωση προς τούτο, σχετικά με τις ανωτέρω εγκρίσεις, χορηγήσεις, εκταμιεύσεις, αναχρηματοδοτήσεις και αναδιαρθρώσεις των πάσης φύσης δανείων και πιστώσεων αυτής, που έχουν κατά τα ανωτέρω συναφθεί και συνομολογηθεί παράνομα, δια των αντιστοίχων, κατά τράπεζα, υπογραφεισών πιστωτικών συμβάσεων, έχουν σε κάθε περίπτωση διαπράξει το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, κατ’ άρθρο 259 ΠΚ.

Με το σκάνδαλο των ανεξόφλητων θαλασσοδανείων της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ» που έχει το mega και της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ», που ως γνωστόν εκδίδει  την εφημερίδα «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» και επίσης αποτελεί έναν από τους βασικούς μετόχους του Mega, ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή “ΥΠΕΡΒΑΣΗ”, του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με τους Κυριάκο Τόμπρα και Λεωνίδα Στάμο, από την συχνότητα του KONTRA CHANNEL.


Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος. Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι: «Ο εκδοτικός όμιλος «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο,  λόγω των χρεών του στις τράπεζες και των συνεχιζόμενων ζημιών που εμφανίζει στους ισολογισμούς του.
Συγκεκριμένα στον ισολογισμό του 2015, που δημοσίευσε μόλις πριν μία βδομάδα εμφανίζει ζημίες 55 εκατ. ευρώ και συνολικές δανειακές και άλλες υποχρεώσεις που υπερβαίνουν τα 207 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, τα αρνητικά ίδια κεφάλαια έχουν φτάσει στο δυσθεώρητο ύψος των 137,7 εκατ. ευρώ, από 92 εκατ. που ήταν το 2014.

Και όμως παρ’ όλα αυτά» συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος «την περασμένη Πέμπτη ο μεγαλομέτοχος του Mega κ. Φ. Μπόμπολας «δεσμεύτηκε», ότι αυτή η ζημιογόνα, καταχρεωμένη και μπαταχτσίδικη εταιρεία, που δεν πληρώνει ούτε τόκους, ούτε δόσεις, θα καταβάλει την αναλογία της στο ποσό των 22 εκ. ευρώ,  που χρειάζεται για να μην βάλουν «λουκέτο» στο θαλασσοδανεισμένο Mega της διαπλοκής.
Κάθε σωστός «νταβατζής» μπορεί «να πηδάει και να δέρνει»… όπως λέει ο λαός μας και χωρίς να πληρώνει. Αντιθέτως δε,  ως αγαπητικός να παίρνει και το μεροκάματο της δύστυχης ιερόδουλης….

Δημόσιο κάλεσμα του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ :
Με την υπογραφή μας θα τους στείλουμε στον εισαγγελέα !!!

Εμείς λοιπόν καλούμε τον κόσμο που εκβιάζουν οι τράπεζες, να υπογράψει την μηνυτήρια αναφορά κατά του MEGA και των άλλων ΜΜΕ. Πρέπει ο εισαγγελέας να ψάξει γιατί κάποιοι «φούσκωσαν» τις ζημιές στην επανακατάρτιση των αποτελεσμάτων. Γιατί τώρα αυτοί που κρατούσαν την τρόμπα και φούσκωναν τα αποτελέσματα τρέχουν να σωθούν και εμφανίζουν τοMEGA με μηδενική αξία;
Οι τράπεζες γιατί δεν έβλεπαν ότι είναι πειραγμένα; Εάν όχι τότε αυτοί γιατί «τρέχουν» να σωθούν;

Εξοργισμένοι οι φτωχοποιημένοι και «δαρμένοι» πολίτες από τους τοκογλυφικούς όρους των τραπεζών, βλέπουν τους τραπεζίτες, όχι μόνο να μην ζητούν εγγυήσεις, να μην προχωρούν στην καταγγελία των συμβάσεων αλλά και να συνεχίζουν να τις δανείζουν και από πάνω να συνεχίζουν να τους δίνουν χορηγίες και διαφημιστικά κονδύλια, ώστε ουσιαστικά οι «νταβατζήδες» να μην πληρώνουν από δικά τους λεφτά, ούτε τα τρέχοντα (φως, νερό κ.λπ.).

Οι πολίτες  απαιτούν από την Κυβέρνηση να συγκρουστεί με τους νταβατζήδες και να συντρίψει την διαπλοκή .
Να τους αναγκάσει να γυρίσουν πίσω τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, από τις κρυψώνες των γνωστών φορολογικών «παραδείσων.

Έφτασε η ώρα του εισαγγελέα. Εκεί πρέπει να απαντήσουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι ¨και οι συνεργοί τους.

Η απάτη και ο δόλος είναι αυταπόδεικτα και πρέπει να τιμωρηθούν οι τραπεζίτες που έκαναν πως δεν έβλεπαν !!!

Η αναδιαμόρφωση δια της επανακατάρτησης των οικονομικών αποτελεσμάτων επί τα χείρω δείχνει ότι ήσαν «μουσαντένια». Πρέπει οι οικονομικοί εισαγγελείς πρέπει να διερευνήσουν εάν αυτό το «κολπάκι» των πειραγμένων οικονομικών στοιχείων, αποτελεί διαχρονική πρακτική των νταβατζήδων των ΜΜΕ με πρόδηλες βλάβες σε πιστωτικά ιδρύματα και επενδυτικό κοινό;
Και επιτέλους τώρα που η απάτη έγινε αυταπόδεικτη πρέπει να τιμωρηθούν οι τραπεζίτες που δεν «έβλεπαν» ότι είναι «πειραγμένα» τα στοιχεία των ισολογισμών των τελευταίων μηνών ετών». 

Κλείνοντας ο ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κάλεσε τους πολίτες να στείλουν τα στοιχεία τους, να βάλουν το όνομά τους,  όλοι ακόμα πιο αποφασιστικά, όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες. Υπογράφουμε είπε - την μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα για απάτη (386 ΠΚ), που τυχόν διέπραξαν οι υπεύθυνοι του MEGA για απιστία (390 ΠΚ), οι τραπεζικοί και οι τραπεζίτες και για παράβαση καθήκοντος (259 ΠΚ) οι αρμόδιοι της Τράπεζας της Ελλάδος και κάθε  άλλη υπεύθυνη αρχή, με πρώτη την ανεξάρτητη αρχή του ΕΣΡ.
Όλοι με την υπογραφή μας ζητάμε την κατά νόμον άσκηση  ποινικής δίωξης, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται.


Ακριβώς, όλοι οι υπογράφοντες την ίδια αποφασιστικότητα ζητάμε ο λαός να δείξει και η Κυβέρνηση και για τις περιπτώσεις των ανέγγυων τραπεζικών χρηματοδοτήσεων, που με δόλο δόθηκαν προς τα κόμματα.


1 σχόλιο:

  1. Με λίγα λόγια, ανούσιο μπλα μπλα, καμία σχέση με τον τίτλο του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή