Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ 20ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!

Υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των πέντε ετών, μέχρι τα 15 της - Γιατί δέχτηκαν το αίτημά της οι αρχές

Γιατροί στην Ολλανδία έδωσαν την άδεια σε μια γυναίκα γύρω στα 20, να δώσει τέλος στη ζωή της με ευθανασία, μέσω της χορήγησης θανατηφόρας ένεσης.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση...

από την ηλικία των πέντε ετών, μέχρι τα 15 της, σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσίευσε η Επιτροπή Ευθανασίας της Ολλανδίας.

Αποτέλεσμα αυτού του ασήκωτου «Γολγοθά» ήταν να υποφέρει από μετατραυματική διαταραχή, σοβαρότατη ανορεξία, χρόνια κατάθλιψη και παραισθήσεις, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Daily Mail.

Η κοπέλα έκανε εντατική θεραπεία, η οποία είχε αρχικά κάποια αποτελέσματα στην ψυχική της κατάσταση, όμως πριν από δυο χρόνια, οι γιατροί έκριναν τελικά ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και ενέκριναν την ευθανασία. Η γυναίκα ήταν πλέον αδύνατο να σηκωθεί από το κρεβάτι της και ο ψυχίατρός της είχε αποφανθεί ότι «δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα».

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, δημοσιοποιήθηκαν, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν οι νόμοι για ευθανασία που ισχύουν στην Ολλανδία. Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι, παρά την κατάστασή της, η γυναίκα κρίθηκε «ικανότατη» να λάβει μια τέτοια απόφαση και της χορηγήθηκε η θανατηφόρα δόση, μέσω ένεσης, τον περασμένο χρόνο.

Αυτό όμως έχει προκαλέσει διχασμό σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών που θεωρούν ότι η ευθανασία είναι λυτρωτική σε μερικές περιπτώσεις και αυτών που λένε ότι μέσω της ευθανασίας, δημιουργείται ένα καθεστώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Η Νίκι Κένγουορντ, που ανήκει σε ομάδα για τα δικαιώματα ατόμων με αναπηρία είπε: «Είναι εξίσου τρομακτικό αλλά και ανησυχητικό το γεγονός πως επαγγελματίες της ψυχικής υγείας έκριναν ότι η ευθανασία είναι η απάντηση στις βαθιές και περίπλοκες πληγές που αφήνει η σεξουαλική κακοποίηση».

Η Ολλανδία εισήγαγε τους νόμους για ευθανασία το 2002, εκτελώντας ουσιαστικά «νόμιμες αυτοκτονίες» μέσω ειδικών ουσιών που είτε χορηγούνται με ένεση σε ανίκανους ασθενείς είτε χορηγείται σαν φαρμακευτική αγωγή. Από τότε, μέχρι και πέρσι, 5.561 άνθρωποι έχουν πεθάνει με ευθανασία στη χώρα.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου