Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: "ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019'! ΤΙ...ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

ρεπορτάζ από την εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού"
Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε από τώρα τη θέση του για τις επόμενες εκλογές. Σε δήλωση του στον «Αντίλογο» επιβεβαίωσε αυτό που είχε δεσμευ­τεί στη δημοτική του ομάδα συνιστώντας ενότη­τα, ομόνοια και αγαστή...

συνεργασία μεταξύ όλων των δημοτικών συμβούλων. Με τη συμπλή­ρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2014 η εφη­μερίδα μας επιχειρεί μία πρώτη αποτίμηση του έργου της διοίκησης Αποστολόπουλου, ενώ στην αντιπολίτευση κάτι κινείται, αφού έχει καταστεί πλέον κοινή πεποίθηση όλων ότι η πολυδιάσπαση και οι εγωιστικές τάσεις των επι­κεφαλής των παρατάξεων το μόνο που θα έχουν σαν αποτέλεσμα είναι μια επανάληψη του 2014.



Ο Ηλίας Αποστολόπουλος θα προσπαθήσει να ανανεώσει την θητεία του ως δήμαρχος και το 2019, αφού επιβεβαιώνει στον «ΑΝΤΙΛΟΓΟ» ότι θα είναι ξανά υποψήφιος και στις ερχόμενες εκλογές. Ο δήμαρχος σε συζήτηση που είχε με τη δική του δημο­τική ομάδα πριν το Πάσχα για το θέμα που προέκυψε με τα 5.500.000 ευρώ, για τα οποία ο τέως δήμαρχος κ. Ξύδης αξιώνει να αξιοποιηθούν όλα στη δημοτική κοινότητα Παπάγου, αποκάλυψε στους συνεργάτες ότι σκοπεύει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου του 2019.
Επειδή ο «ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» είχε αυτή την πληροφορία, έθεσε το θέμα στον κ. Αποστολόπουλο ο οποίος την επιβεβαίωσε και μάλιστα, από ότι μας είπε, δεν είχε κανένα πρόβλημα αν αυτό έβγαινε και δημοσιογρα­φικά προς τα έξω.
Για να δούμε όμως με την ευκαιρία πως είναι σήμε­ρα η κατάσταση στην παράταξη που κέρδισε τις εκλογές το 2014 και ποια είναι η εικόνα που βγάζει προς τους δημότες ο κ. Αποστολόπουλος.
Σίγουρα με δύο χρόνια διοίκησης του δήμου απ' το νέο Δήμαρχο έχουν αφήσει τα αποτυπώματα τους στις συνειδήσεις των πολιτών. Εμείς δεν πρόκειται αυτή την ώρα να γράψουμε κάτι που είναι υποκειμε­νικό, αλλά να μεταφέρουμε τα όσα ακούμε και βλέ­πουμε συνομιλώντας με δημότες.
Γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα σπεύσουν τα γνωστά παπαγαλάκια, οι γνωστοί «γλύφτες» του Δημάρχου να μας κατηγορήσουν για παραπλάνηση και για κακοποίηση της αλήθειας. Να υπενθυμίσουμε στο δήμαρχο ότι όλες οι εξουσίες διαβρώθηκαν εκ των ένδων επί του ιδίου όταν οι διάφοροι παρατρε­χάμενοι για να γίνουν αρεστοί και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα τους τα έβλεπαν όλα τέλεια, αψεγάδια­στα και «μην ακούς δήμαρχε τι λένε, είναι όλα φτηνή προπαγάνδα».
Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι πολίτες έχουν παράπονα, κυρίως στου Παπάγου, από την καθαριότητα, τις σκοτεινές πλατείες, το κυκλοφοριακό, την εγκατάλει­ψη του πρασίνου, την έλλειψη επικοινωνίας, τις πολ­λές και ανούσιες, πολλές φορές εκδηλώσεις, οι οποί­ες το μόνο που προσφέρουν είναι αρκετές φωτογρα­φίες και πέραν τούτου ουδέν, χωρίς βέβαια να ισοπε­δώνουμε τα πάντα, αφού έχουν πραγματοποιηθεί και ποιοτικές εκδηλώσεις που πράγματι άξιζαν και πρό­σφεραν πολιτισμό και ποιότητα στους δημότες.
Αυτό που περιμένουν και απαιτούν οι πολίτες, είναι έργα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν δει δεν έχουν ανακοινωθεί και δεν έχουν προγραμματιστεί, εκτός και αν εμείς δεν τα γνωρίζουμε, γιατί ο παιδικός σταθμός Παπάγου και το νηπιαγωγείο στο Χολαργό είναι έργα χρηματοδοτοόυμενα από το ΕΣΠΑ.
Τώρα στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Απο­στολόπουλου υπάρχουν προβλήματα και γκρίνιες για διάφορα θέματα, ενώ πολλούς ενοχλεί ότι υπάρχει μια ομάδα που έχει απευθείας πρόσβαση με ευκολία στο γραφείο του δημάρχου, η λεγόμενη σκληρή ομάδα των «δημαρχιακών» ενώ άλλοι για διάφορους λόγους φαίνονται ότι έχουν αρχίσει να διαφοροποι­ούνται σιγά - σιγά.
Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα αλλά προς το παρόν δεν θέλουμε να επεκταθούμε.

ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Ας δούμε τώρα και το τοπίο στην αντιπολίτευση.
Στις παρατάξεις γνωρίζουν πια ότι η πολυδιάσπα­ση μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες προσφέρει στον κ. Αποοτολόπουλο, ο οποίος αν δεν υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας στις εκλογές του 2019 θα κάνει ένα «υγιεινό περίπατο».
Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης οι οποίοι έστω δειλά - δειλά αρχίζουν να ψελίζουν τη φράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για να μπορέσουν να αντιπαραταχθούν επί ίσοις όροις με τον νυν δήμαρχο.
Το εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο γιατί όλοι διεκδικούν για τον εαυτό τους την ηγεσία του ενωτι­κού ψηφοδελτίου. Ο καθένας πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος, ο ιδανικότερος κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω των άλλων.
Ο «ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» γνωρίζει συναντήσεις μεταξύ των υποψηφίων αλλά πέραν από βολιδοσκοπήσεις και αναγνώριση της αναγκαιότητας ότι πρέπει όλοι μαζί να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν, τίποτα περισσότερο. Διερευνήσεις γίνονται ένθεν -κακείθεν και τίποτα παραπάνω γιατί όλοι πιστεύουν - και έχουν δίκιο - ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιου είδους συζητήσεις. Πάντως το γεγονός ότι όλοι προβληματίζονται ότι αν επαναληφθεί αυτό που συνέβει το 2014 με τους εννέα υποψήφιους δημάρχους που όλοι πίστευαν ότι θα νικήσουν, σημαίνει ότι κάτι αρχίζει να κινείται κι αυτό το «κάτι» θα το μάθουμε πολύ σύντομα.


5 σχόλια:

  1. Ααααχαχαχαχα !!! Μπράβο ρε Μάκη μ έκανες και γέλασα. Ο κλαρινοδήμαρχος υποψήφιος ξανά !!! Θα φάει τόσες ντομάτες μόλις βγεί σε καμια εκδήλωση που θα αλλάξει χρώμα. Ας τολμήσει να πει κάτι για την καθαριότητα τα ποντίκια τις σπατάλες τους ναρκομανείς του Παπάγου τη βρώμα του Άνω Χολαργού και θα δεις κράξιμο που θα πέσει. Όσες πατσουρογκόμενες να επιστρατεύσει θα φάει τόσο φούμο που θα μαυρίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ... ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ,,, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΙΓΚΑΣ ΚΕΧΡΗΣ Η ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ !!! Την Κυριακή η νέα παράσταση έξω από το Δημαρχείο Χολαργού : "Ο Καραγκιόζης Κλαρινοδήμαρχος Δεκαετίας" . Λόγω της αυξημένης προσέλευσης θα επαναληφθεί η παράσταση και την επόμενη Κυριακή. Υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού !!! Κλείστε θέσεις εγκαίρως. Εξαντλούνται τα εισιτήρια. Η πατάσταση δεν είναι δωρεάν επειδή τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημοτικού Ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ. Πενηντάρες πατσουρογκόμενες εισέρχονται δωρεάν λόγω συμπαθείας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ . ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή