Τρίτη 31 Μαΐου 2016

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

Μεγάλη νίκη που του χάρισε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στις Συκιές Θεσσαλονίκης, πέτυχε ο Χολαργιώτης Λεωνίδας Παπαδημητρίου. 
Μία προσωπική επιτυχία αλλά και μία μεγάλη επιτυχία της Πυγμαχίας...

Μ.Α.Σ. ΑΙΑΣ Χολαργού, κάτι άπιαστο για τους ανθρώπους του Συλλόγου πριν από λίγα χρόνια, αλλά που επιβεβαιώνει τη σταθερή, συνεχή ανοδική πορεία του Συλλόγου από την ίδρυση του το 1997 μέχρι και σήμερα.
Για τον Λεωνίδα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που βρέθηκε στο βάθρο και με αυτή τη νίκη του πήρε και την πρόκριση για την Α' κατηγορία (ELITE). 
Την παραπάνω είδηση προβάλλει το myxolargos.gr, το οποίο επίσης σημειώνει ότι: "Ο προπονήτης του Ιάσων Πολίτης στον ΑΙΑΙΝΤΑ Χολαργού και ο άνθρωπος που τον προπονεί το τελευταίο διάστημα στα Τρίκαλα, όπου διαμένει ως φοιτητής, Χρυσοχοϊδης Παύλος, έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεργάζονται ήδη πάνω στον μελλοντικό προγραμματισμό του αθλητή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το team στο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Δημήτρης Α. Παναγιωτόπουλος, ΒΕΝΤΟΥΡΗ 14 , Χολαργός που βοήθησε στα έξοδα της αποστολής της πυγμαχίας μας".
Και η εφημερίδα μας συγχαίρει τον αθλητή και όλους τους συντελεστές του συλλόγου για την επιτυχία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου