Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! 8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΣΤΟΥΣ...ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Σχόλιο δικό μας: Να πάνε στο διάολο και τα δύο κόμματα της συμφοράς, το θέμα όμως είναι ότι δεν πρόκειται να φύγουν από την εξουσία! Μιλάμε για πολιτικά καθάρματα που εφαρμόζουν μαφιόζικες μεθόδους. 
Το ρεπορτάζ από το aixmi.gr:
Σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του...

τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα 8 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Το κόμμα της ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,5% έναντι του 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,5% και Ένωση Κεντρώων με 4%.
Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση μένουν εκτός Βουλής, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, που συγκεντρώνουν 2%. Η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου καταγράφει 2,5%.
Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 6,5%. Το ποστοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου ανέρχεται σε 21%.

Το 54% των ερωτηθέντων εκτιμά πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι 19,5%.

Επίσης, το 31% θα προτιμούσε μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το 24,5% των ερωτηθέντων θα προτιμούσε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.


1 σχόλιο:

  1. Τόσο μ@λάκες είμαστε, πάλι στα ίδια σκατά πάμε να πέσουμε και μάλλον χειρότερα. Τον Μητσοτάκη τον έχουν για καλύτερο; Μα τόσο ηλίθιος κόσμος υπάρχει, τόσα χρόνια δεν χόρτασε από τις λαμογιές από όλα αυτά τα καθάρματα; Τέτοια σκατά είμαστε, τέτοια μας αξίζουν. Και εις άλλα με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή