Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Μετά Χριστό προφήτες, υπήρξαν πολλοί. Έτσι, και η εφημερίδα του καναλάρχη Αλαφούζου, έγραψε την Τρίτη 10 Μαίου 2016 με τίτλο: «Αναρχικοί “εισαγωγής” στις πορείες»:
“Στην εισαγωγή ιδεολογικά συγγενών προς τους Έλληνες αναρχικούς ...

αλλοδαπών αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. το φαινόμενο, σε επεισόδια στην Αθήνα, να συλλαμβάνονται πολίτες άλλων χωρών. Μόλις 3 από τους 14 νεαρούς που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα προχθεσινά επεισόδια είναι Έλληνες. Τέσσερις είναι Ιρανοί, τρεις Γάλλοι, δυο Ελβετοί, ένας Αυστριακός και μια Κύπρια. Τον περασμένο Αύγουστο στις Σκουριές της Χαλκιδικής είχαν συλληφθεί 78 αναρχικοί, από τους οποίους οι 69 αλλοδαποί: Γερμανοί, Αυστριακοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βούλγαροι κ.α…”.

Σας έχουμε ήδη ενημερώσει!!

Την Κυριακή του Πάσχα γράφαμε στην Ελεύθερη Ώρα:
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, από την Ειδομένη όλοι οι Σύριοι έχουν αποχωρήσει. Άλλοι προς Βέροια και άλλοι προς Δράμα. Αυτοί που βρίσκονται, αυτή τη στιγμή στην Ειδομένη, είναι περί τις δέκα οκτώ (18) χιλιάδες. Μαροκινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί και λίγοι Ιρακινοί. Να σημειωθεί ότι οι γυναίκες είναι ελάχιστες.
Ωστόσο, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι, αν μέσα σε όλους αυτούς ελλοχεύουν πυρήνες τζιχαντιστών. Και ο φόβος μεγαλώνει για το τι εκεί ενδέχεται να συμβεί, από τη στιγμή που η κατάσταση είναι ήδη εκρηκτική.
Την κατάσταση προσπαθούν να την “κουμαντάρουν” οι διάφορες ΜΚΟ. Όμως, την ήδη εκρηκτική κατάσταση την “αγριεύει” περαιτέρω η εμφάνιση πολλών Βούλγαρων από την πλευρά των Σκοπίων. Ένα γεγονός εξόχως ανησυχητικό. Εάν λάβουμε υπ΄ όψη μας – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας – και την εμφάνιση Αμερικανών μέσω ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκεί, τότε, ναι το μίγμα είναι εκρηκτικό.    
Οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για ενίσχυση των συνόρων της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα από την Σκοπιανή Αστυνομία, αλλά και από τον Τακτικό Στρατό της γειτονικής χώρας. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Είναι καταλλήλως προετοιμασμένη η ελληνική πλευρά για να αντιμετωπίσει ένα ενδεχόμενο μαζικής επίθεσης – όπως πρόσφατα συνέβη σε μικρή έκταση – με παραβίαση των συνόρων μας; Είναι ενημερωμένη ότι ενδεχομένως να σχεδιάζεται διάσπαση του φράχτη προκειμένου να προκληθούν στοχευμένα επεισόδια, που σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε πιθανώς ανεξέλεγκτες καταστάσεις με θύματα ανθρώπινες ψυχές;

Κυοφορείται προβοκάτσια στο Κιλκίς.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι Σκοπιανοί έκλεισαν σιδερόφραχτα τα σύνορα με την Ελλάδα, εγκλωβίζοντας στην Ειδομένη χιλιάδες Μουσουλμάνους, προκειμένου να μην μεταβούν όλοι αυτοί στη Γερμανία. Βεβαίως, επιπρόσθετα οι “εταίροι” μας Γερμανοί στην ΕΕ, υλοποιούν στο ακέραιο το σχέδιο της ΝΤΠ για αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδος. Και όσο και να ακούγεται ακραία αυτή η άποψη, καθημερινά όλο και περισσότεροι την ασπάζονται, αφού δικαιώνεται από τις εξελίξεις.
Άλλωστε, θα θυμάστε το ρηθέν από την Καγκελάριο της Γερμανίας, περί ουδετεροποίηση της περιοχής. Γι΄ αυτό δεν “ακούει” και τους “πρόσφυγες” της Ειδομένης που σε τακτά χρονικά διαστήματα διαμαρτύρονται, ζητώντας τη βοήθειά της, προκειμένου να “ανοίξει” τα σύνορα.


Νεώτερες πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για επερχόμενη προβοκάτσια στα βόρεια του Κιλκίς. Μιλούν, για στοχευμένη και υποκινούμενη “εξέγερση” των “προσφύγων” – λαθρομεταναστών κατά των δυνάμεων καταστολής της ΠΓΔΜ που είναι παρατεταγμένοι στο φράχτη που έχει τοποθετηθεί στα σύνορα Σκοπίων – Ελλάδος, σε μια προσπάθεια καταρρίψεώς του.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, και από τη στιγμή που οι εγκλωβισμένοι “πρόσφυγες” – λαθρομετανάστες είναι υπό την προστασία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, θα είναι “χρυσή” ευκαιρία να επέμβουν οι “Κυανόκρανοι” του ΟΗΕ. Η Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ που “διακρίνεται για την οικοδόμηση της ειρήνης, όσο και για την ειρήνευση διαταραγμένων καταστάσεων”.
Αυτή η “ειρηνευτική” δύναμη περιλαμβάνει εκτός από πολιτικό προσωπικό, στρατιώτες και αστυνομικούς.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα “βάλουν” πόδι στην περιοχή και θα την θέσουν υπό την προστασία του ΟΗΕ. Και όπως μας διδάσκει η ιστορία, όπου μπήκε σημαία του ΟΗΕ, στο μέρος εκείνο δημιουργήθηκαν αποσχιστικές τάσεις.    

Οι ΗΠΑ ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι της ευρύτερης περιοχής.

Το παραπάνω σενάριο το πριμοδοτούν οι ΗΠΑ, γι΄ αυτό άλλωστε φέρνουν νέο Πρέσβη στην Αθήνα, ένα από τα μισητά “γεράκια” τους. Το οποίο είναι μπαρουτοκαπνισμένο από τη στιγμή που μας έρχεται από την Ουκρανία.
Κι όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι το διάστημα που “καίει” τον Ομπάμα και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ώστε να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα ανοικτά ζητήματα που έχουν μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού στις 8 Νοεμβρίου είναι οι Προεδρικές εκλογές στην Αμερική.
Ένα από αυτά τα πολύ σοβαρά ζητήματα είναι η παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ. Γι΄ αυτό νεώτερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από Ομπάμα και Κάμερον το επόμενο διάστημα μέχρι τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στις 23 Ιουνίου, θα ενταθούν οι “δημοκρατικές” παρεμβάσεις τους στη Βρετανική κοινωνία, προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Γίνεται λόγος ότι θα μετέλθουν τρομοκρατικών διλλημάτων, του τύπου: “Η Ευρώπη κινδυνεύει να γυρίσει πίσω στον Πόλεμο και την Γενοκτονία, αν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ” (πρόσφατες δηλώσεις Κάμερον). Ή θα διαθέσουν πακτωλό χρημάτων προκειμένου να κάνουν διαφημιστική καμπάνια παραμονής του Η.Β. στην ΕΕ, και φθοράς ανθρωπίνων συνειδήσεων διά μέσω χρηματισμού.
Το όφελος για τις ΗΠΑ θα είναι: Συνέχιση του ελέγχου του ευρώ, αλλά και έλεγχος της αλαζονικής ηγεμονικής πολιτικής της Γερμανίας.

Τρέμουν τον Τραμπ.          

Έχουμε αναλύσει ότι με την επικράτηση της Χίλαρυ Κλίντον στις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, η Πατρίδα μας θα βιώσει ακόμη τραγικότερες ημέρες. Με την Χίλαρυ Κλίντον θα ολοκληρωθεί το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης. Η Χίλαρυ Κλίντον έχει υπό την προστασία της τον Ερντογάν, γι΄ αυτό θα προσπαθήσει με “νύχια και με δόντια” να κρατήσει τον Τούρκο Σουλτάνο στο Χαλιφάτο του.
Αντίθετα ο Τραμπ – σαρώνει στον αμερικανικό λαό – δείχνει να τα έχει βρει με τον Πούτιν και προφανώς θα ασκήσει μια άλλη πολιτική. Αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο μας ότι τον Τραμπ τον υποβόσκει ακόμη και η κομματική νομενκλατούρα των Ρεπουμπλικάνων. Εάν λοιπόν, στο επόμενο διάστημα η εκλογή του Τραμπ ενισχυθεί περισσότερο, μη σας παραξενέψει αν στην Αμερική “θυμηθούν” γεγονότα όμοια με του 1963 στο Ντάλας του Τέξας ή του 1968 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.    

Ταρακουνιέται το οικοδόμημα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Ισχυριζόμαστε από χρόνια πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πνέει τα λοίσθια. Αυτή η εξέλιξη δεν θα σταματήσει άσχετα αν μείνει μέλος της η όχι το Ηνωμένο Βασίλειο. Απλά, εάν η ετυμηγορία του Βρετανικού λαού είναι υπέρ της εξόδου, τότε η διάλυση της ΕΕ θα επιταχυνθεί. Γιατί, από τη στιγμή που η πολιτική της ΕΕ δεν αλλάζει, τότε θα διογκώνει τάσεις όπως της εθνικιστικής Δεξιάς στην Αυστρία.
Θα θυμόσαστε όλοι τον πρώην Καγκελάριο αυτής της χώρας – προπομπού αποφάσεων και διαχρονικού υποχείριου της Γερμανίας -  Βέρνερ Φάιμαν που από “φιλέλληνας” μεταβλήθηκε στην πορεία σε πολέμιό μας λόγω της αλλαγής πολιτικής στο λαθρομεταναστευτικό, σε μια προσπάθεια να τιθασεύσει στη χώρα του τα δημοσκοπικά ποσοστά που ελάμβανε το κόμμα της εθνικιστικής Δεξιάς.
Παρά ταύτα η εθνικιστική Δεξιά σάρωσε στις προεδρικές εκλογές της Αυστρίας και ο “φίλος” σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριός της, παραιτήθηκε. Δηλαδή, δεν εκτιμήθηκε διόλου από το εκλογικό Σώμα η λαθρομεταναστευτική μεταστροφή του.
Ωστόσο, αυτή η ήττα Φάιμαν, είναι μια μεγάλη ήττα της Ανατολικογερμανίδας Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελας Μέρκελ. Είναι μια ήττα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της πάλαι ποτέ ΕΕ των Εθνών. Όπου όλοι ήταν εταίροι και όχι εκφραστές της ταινίας “πλούσιοι και φτωχοί”.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου