Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΜΑΣ...



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι Παρασκευή 10:45 και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό μου, ανοίγω το...

ραδιόφωνο και ψάχνοντας για σταθμό, ακούω τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου να αναγγέλλει από τον σταθμό του, τα πρωτοσέλιδα των απογευματινών εφημερίδων. 
Βέβαια πρώτη – πρώτη αναφέρει την “Kontra News”, του φίλου και συνεταίρου του Κουρή. Η οποία παρεμπιπτόντως δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της κυκλοφορίας της. Παρ΄ότι διαφημίζεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του κ. Χατζηνικολάου, αλλά και καθημερινώς από τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.
Ωστόσο, περιμένω με προσοχή να ακούσω την αναφορά του κ. Χατζηνικολάου στην “Ελεύθερη Ώρα”. Μάταια όμως. Καμιά αναφορά σε μια εφημερίδα που έχει ξεπεράσει πολλές φορές σε πωλήσεις φύλλων το τελευταίο χρονικό διάστημα την “Kontra News” και όχι μόνο.
Η οποία πουλάει τριπλάσιο αριθμό φύλλων από τις καθεστωτικές “Αυγή” και “Ριζοσπάστη”. Οι οποίες παίρνουν και “χοντρή” διαφημιστική δαπάνη από την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση.

Γιατί είναι τόσο εμπαθής!!

Και αναρωτιέμαι!! Αυτός είναι ο “Δημοκράτης” δημοσιογράφος – εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου; Αυτός είναι ο πολυπράγμων Νίκος Χατζηνικολάου, διαμορφωτής της κοινής γνώμης; Γιατί τέτοια εμπάθεια προς μια καθημερινή εφημερίδα, η οποία χωρίς καμιά διαφημιστική υποστήριξη, έχει κάνει τελευταίως άλματα προς τα εμπρός, αφού απολαμβάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης  χιλιάδων αναγνωστών, από τη στιγμή που τα ρεπορτάζ της επιβεβαιώνονται;
Παρά ταύτα, εμείς του απαντάμε!! Κύριε, δεν αναφέρετε την εν λόγω εφημερίδα γιατί δεν είναι Συστημική και παίζει καθαρό παιχνίδι. Και μια μέρα θα φθάσει και τις 10 χιλιάδες φύλλα. Γιατί ο λαός ξυπνάει. Τότε ίσως – αν και δεν το πιστεύω – να μας προσέξετε.
Οσονούπω, όσοι ενοχλούνται από το ανέβασμα της εφημερίδος, τους προτείνουμε να “πάρουν” ξύδι. Θα τους ωφελήσει ιδιαίτερα.
Μέχρι τότε να θυμίσουμε στον κ. Χατζηνικολάου ότι όταν μιλάει ή γράφει, να μην νομίζει ότι ακούει τη φωνή του. Στην ουσία ακούει την φωνή του “Κυρίου” του.

Ενοχλείται πολύ ο κ. Νίκος μαζί μας.

Βέβαια έχει και τα δίκια του ο κ. Νίκος (έτσι τον προσφωνεί ο κ. Λεβέντης). Γιατί, κατά καιρούς δημόσια αποκαλύπτουμε τον χαρακτήρα του. Γιατί, ενημερώνουμε τον κόσμο πως δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει αντικαταστήσει στην ιεραρχία των Media τον άλλοτε “αυτοκράτορα” Πρετεντέρη. 
Όπως, πρόσφατα όταν το Σύστημα θέλησε να επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Και έγκαιρα μέσω της Ελεύθερης Ώρας προβλέψαμε ότι θα τον καλέσει σύντομα στην εκπομπή του “στον ενικό” στο Star Channel.
Όπερ και εγένετο!! Και γράψαμε τότε:  
«Για μας είναι η απόλυτη δικαίωση. Γιατί γνωρίζουμε πως σκέπτεται το διεφθαρμένο πολιτικό Σύστημα στην Πατρίδα μας. Σε μια εποχή που το Σύστημα της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων ψυχορραγεί, το Σύστημα πρέπει να ζωντανέψει εκ νέου. Και από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ έχουν πολιτικά τελειώσει, και σύντομα εγκαταλείπουν την κυβέρνηση, προσπαθεί να αναδείξει ένα νέο εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ από το υπάρχον  κοινοβουλευτικό υλικό. Γι΄ αυτό και όλες οι ζυμώσεις αυτές τις ημέρες σε μια προσπάθεια σύμπραξης του ΠΑΣΟΚ με το “Ποτάμι” ή ακόμη και με την “Ένωση Κεντρώων”. Για να εξαντλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία προκειμένου να ολοκληρώσει το διαλυτικό του έργο στην ελληνική Κοινωνία και το Έθνος των Ελλήνων.
Ωστόσο, στην πολιτική οφείλει όποιος ασχολείται με αυτή να προβλέπει. Έτσι, δεν μπορεί να αφήνει το Σύστημα Εξουσίας  στο περιθώριο κανέναν καλοθελητή. Και ένας τέτοιος καλοθελητής είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο οποίος κατά το παρελθόν έδωσε καλές εξετάσεις, επιβάλλοντας ως Πρωθυπουργό τον άνθρωπο των αγορών Λουκά Παπαδήμο και υπερψηφίζοντας το πρώτο ολέθριο Μνημόνιο.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πλέον το Backup του Συστήματος Εξουσίας.
Πρέπει να παίξει κυρίαρχο ρόλο, παρ΄ ότι του γύρισαν την πλάτη οι Νικολόπουλος, Ψωμιάδης, Πολύδωρας, Καπερνάρος, Κρανιδιώτης κ.α. Επειδή δεν μπορούσαν να ανεχθούν την απαίτησή του να ηγηθεί εκείνος του νέου δεξιού σχήματος. Έτσι, από τον “ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς” απέμεινε μόνο ο Μπαλτάκος.
Και “σπόνσορας” του ελλειμματικού εγχειρήματος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο πολυπράγμων και πολυάσχολος κ. Νίκος των Medιa».

Ο Χατζηνικολάου είναι το καλύτερο “πλυντήριο”.

Στο ίδιο άρθρο προσθέταμε:
«Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι δημιούργημα των μεγαλοκαναλαρχών της Μεταπολίτευσης που ελέγχουν την είδηση στα ΜΜΕ. Που οδηγούν τον μέσο πολίτη σε ύπνωση, σε νάρκωση, σε αποπροσανατολισμό, σε στοχευμένη ελεγχόμενη έκρηξη.  
Είναι το ασφαλέστερο “πλυντήριο” καθαρισμού πολιτικών προσώπων από βρωμιές του παρελθόντος. Είναι το καλύτερο “λευκαντικό” που διαλύει τους λεκέδες και παραδίδει το πολιτικό πρόσωπο πάλλευκο στην Κοινωνία. Είναι σαν αυτό που λέμε “29 κατασκευαστές συνιστούν … Χατζηνικολάου”.  
Είμαστε, στο ίδιο έργο θεατές. Γιατί, αυτό το έργο επαναλαμβάνεται συνεχώς».  

Νέο κόμμα κάνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μόλις διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη, βολιδοσκόπησε να ενταχθεί σε κάποιο υπάρχον κόμμα ή σε κάποιο υπό δημιουργία κόμμα. Όπως, αυτό που σκεφτόταν να δημιουργήσει ως “νέο” πολιτικό ξεκίνημα ο “φίλος” από παλαιά του Νίκου Χατζηνικολάου, o Γιώργος Καρατζαφέρης. 
Λέγεται ότι θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα και θα έχει ως έμβλημα το “μονοκέφαλο” αετό του Πόντου.
Θα περιμένουμε να δούμε, αν δημιουργηθεί το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη, o Νίκος Χατζηνικολάου θα τον καλέσει για να τον “ανακρίνει”;
Πρόβλεψή μας!! ΟΧΙ!!

Ετοιμάζει κόμμα και ο Ραγκούσης.

Πληροφορούμεθα από έγκυρη πηγή μας, ότι ετοιμάζει κόμμα ονειροπαγίδα αφελών και αμνημόνων, προκειμένου να μπει ξανά στο πολιτικό προσκήνιο και ο Γιάννης Ραγκούσης.
Πρώην Δήμαρχος Πάρου. Διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Ξαδέλφη του η Άννα Ραγκούση-Νταλάρα, που δεν γνώριζε για λαθραίους μετανάστες, αλλά μόνο για λαθραία τσιγάρα. Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι αυτός, που ετοίμασε νομοσχέδιο για την Κάρτα του Πολίτη. Δηλαδή, το ηλεκτρονικό φακέλωμα. Αλλά δεν πρόλαβε να το περάσει για να ψηφιστεί στη Βουλή. Είναι επίσης, ο υπέρμαχος του βιβλίου της ΣΤ΄  Δημοτικού, της παραχάραξης της Ιστορίας.
Είναι αυτός, που πέρασε τον Νόμο για την εύκολη απόκτηση της υπηκοότητας (ιθαγένεια την αποκαλεί), που κατέρριψε το ΣΤΕ και ακύρωσε η Βουλή. 
Αλλά και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις, έχει επιδείξει την νεοταξική και νεοφιλελεύθερη αντίληψή του.
Αν δημιουργήσει λοιπόν, κόμμα ο Γιάννης Ραγκούσης, o Νίκος Χατζηνικολάου θα τον καλέσει για να τον “ανακρίνει”;

Πρόβλεψή μας!! ΝΑΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου