Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο "ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ" ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ...

Ο «Πίου» βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ναρκωτικά που επιφέρουν ποινή κάθειρξης έως και 20 ετών.
Στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας...


ξεκινά σήμερα η δίκη του 38χρονου Ιζουάνα Τζόελ Ανίνου, γνωστού και ως «Πίου, το μαύρο πιστόλι» από τη γνωστή διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τον «αγαπούλα» Τάκη Σπυριδάκη.

Ο «Πίου» βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου , αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ναρκωτικά που επιφέρουν ποινή κάθειρξης έως και 20 ετών.




Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του που είχε τεράστιο αντίκτυπο στην οικογένειά του και εμφανίζεται να κλαίει για την δεκάχρονη κόρη του και τον τετράχρονο γιο του που ζουν στα Χανιά με την Ελληνίδα εν διαστάσει σύζυγό του.

«Έκανα ένα τραγικό λάθος. Έχω μετανιώσει και αν γύριζα το χρόνο πίσω, δε θα έκανα το ίδιο [...] Μου λείπουν τα παιδιά μου [...] Είναι πολύ δύσκολα μέσα. Ζω μοναχικά, δεν έχω πολλές παρέες. Διαβάζω πολύ θεολογικά βιβλία, έτσι περνάω την ώρα μου», σημειώνει μεταξύ άλλων και αποκαλύπτει:

«Θέλω να κάνω μια ταινία με όσα έζησα τους τελευταίους μήνες. Ήδη γράφω σενάριο τη ζωή μου».

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2015 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς είχε καταπιεί 58 σακουλάκια με ηρωίνη, συνολικού βάρους 1,3 κιλών. Τα είχε μεταφέρει ο ίδιος από την Ουγκάντα, για να λάβει, όπως είπε, αμοιβή 3.000 ευρώ.

Ο λόγος γι' αυτό, ήταν, όπως υποστηρίζει, ότι έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο, δεν έβρισκε δουλειά και του έκοψαν το ρεύμα και το νερό. 

thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου