Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΣΑΝ ΤΟΥ...ΠΑΚΙΣΤΑΝ"!!! ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες που μας...


στέλνουν, πόσο μάλλον όταν είναι επώνυμες επιστολές. Την πάπια δεν μπορούμε να την κάνουμε, άλλωστε όλα αυτά γίνονται με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του Δήμου:
Δείτε τι μας λέει αναγνώστης μας και τι φωτογραφίες μας στέλνει. 

"Όχι , αυτά δεν είναι πεζοδρόμια κάποιου χωριού στο Πακιστάν. Είναι πεζοδρόμια στον Παπάγο !! Κατεστραμμένες πλάκες, σκουπίδια, νεράντζια που σαπίζουν. 
Κύριε Βραχιολίδη λαμβάνετε καθημερινά παράπονα Παπαγιωτών για ποντίκια αρουραίους σύριγγες και σκουπίδια για τον Παπάγο. Σας ευχαριστώ πολύ που τα δημοσιεύετε. Μόνο εσείς μπορείτε να πιέσετε τον δήμαρχο να κάνει κάτι επειδή εμας δεν μας ακούει και μας αγνοεί πλήρως. Το όμορφο προάστιό μας εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του. Σας ευχαριστώ και πάλι".

3 σχόλια:

  1. Πέρνα μιά βόλτα από τον Άνω Χολαργό να δεις βρώμα δυσωδία και σπασμένες πλάκες που σκοντάφτουμε κάθε μέρα. Όχι Πακιστάν όχι Αφγανιστάν ούτε στις παραγκουπόλεις της Βραζιλίας δεν υπάρχουν τέτοια πεζοδρόμια. Δήμαρχο δεν έχουμε το έχουμε καταλάβει πλέον. Τουλάχιστον Μάκη κάνε εσύ ότι μπορείς να στείλει η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κανένα άνθρωπο να καθαρίσει. Μην αφήνεις το θέμα να ξεθωριάσει. Όσες φορές πήραμε τηλέφωνο μας λένε ότι δεν έχουν προσωπικό. Τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσει κανείς...στερέψαμε από σχόλια...κάθε μέρα και μια ανάρτηση στον Παρατηρητή του Μάκη Βραχιολίδη για σκουπίδια ποντίκια σύριγγες. Ποτέ δεν θυμάμαι τόσες πολλές διαμαρτυρίες. Ειδικά όταν ήταν ο Θανάσης Αυγουρόπουλος αντιδήμαρχος καθαριότητας το πάρκο έλαμπε. Μόνος του ασχολιόταν βέβαια. Ο δήμαρχος ούτε να μας φτύσει δεν έμπαινε στον κόπο. Κατά τα άλλα θέλει κι άλλη πενταετία...νομίζεις πως ξεχνάμε δήμαρχε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί διαμαρτύρεστε;Δεν τον ψηφίσατε;Δεν δώσατε μεγάλη πλειοψηφία σε συμβούλους που ασχολούνται με την καθαριότητα και το περιβάλλον;Ισως και να τους ξαναψηφίσετε,αν υποσχεθούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή