Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ! ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!

ΟΙ ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ! 
Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου", οι....




ευρωσοσιαλιστές θέλουν στην αγκαλιά τους τον ΣΥΡΙΖΑ, μια και πλέον δεν διαφέρει σε τίποτε από το ΠΑΣΟΚ! Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα έχει και πολλά στελέχη του που πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, το άνοιγμα στη σοσιαλδημοκρατία! 
Αποδεικνύεται λοιπόν αυτό που σας λέγαμε εδώ και αρκετές ημέρες, ότι δηλαδή κυβερνάει τη χώρα το βαθύ ΠΑΣΟΚ!
Για να επιβεβαιωθεί η πλήρης μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάπτυξη συνεργασιών ή και υπουργοποίηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Ελεύθερου Τύπου", θεωρείται βέβαιη η συνεργασία με τον Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ, ενώ ακούγεται και το όνομα της Μαριλίζας
Ξενογιαννακοπούλου. 

Ανάμεσα στα ονόματα που προαλείφονται για υπουργοποίηση είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης (πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ), Ο Νίκος Χριστοδουλάκης (επίσης πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ), αλλά και ο Χάρης Καστανίδης (πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ.λ.π.), όπως και η Μαρία Γιαννακάκη, ο Γρηγόρης Νιώτης, καθώς και η Λούκα Κατσέλη, που θα φύγει από τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας (για να γίνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;)!!!
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου