Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΜΟΝΙΑ...

Οι αστικοί οπωρώνες, ιδιαίτερα για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της ακραίας φτώχειας και της επισιτιστικής ανασφάλειας θα έδιναν σε...

πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να φάνε δωρεάν.

"Ναι" στην αστική δενδροκομία είπε  πρόσφατα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. 

Το τελευταίο διάστημα μπολιάστηκαν οι νεραντζιές στις γειτονιές της πόλης προκειμένου, σε λίγο καιρό, να δώσουν δωρεάν λεμόνια στους κατοίκους.

enallaktikos.gr

3 σχόλια:

  1. Παρόμοια εισήγηση ,η οποία περιελάμβανε και άλλα είδη προς «μπόλιασμα» ,είχε πραγματοποιηθεί τον 6ο του 2012 ,και στον δήμο μας ,από σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού ,(της προηγούμενης δημοτικής αρχής).
    Η εισήγηση έτυχε θετικών σχολίων ,αλλά όταν έφτασε στο δια ταύτα …. «κάτι έγινε» … και «δεν έγινε» …
    Μήπως πραγματοποιηθεί τώρα;
    Ποτέ δεν είναι αργά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη, ο δήμαρχος του Ηρακλείου έχει γίνει ρόμπα στο δήμο του γιατί συνέχεια μοιράζει δελτία τύπου για να προβληθεί και την ίδια ώρα στο Ηράκλειο όχι μόνο ο δήμος συνέχεια κόβει δέντρα αλλά τσιμεντώνονται όλοι οι χώροι του πράσινου για να κονομάνε τα λαμόγια με τεχνικά έργα που γίνονται στο γάμο του καραγκιόζη.

    Τελευταίο κρούσμα που ήθελε να κόψει το δάσος στη Τζαβέλα για να κάνει τάχα εκκλησία, το δάσος στην Αγίων Αποστόλων που τσιμεντώθηκε και φαγώθηκαν εκατομύρια δήθεν για ειδικό σχολείο που τελικά χαρίστηκε για γραφεία και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασε κι αυτό να δεις τι γίνεται

    http://irakleio.eu/2016/05/18/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή