Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ "ΘΑΨΟΥΝ" ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!!!

Το 3ο και το 4ο Μνημόνιο, μαζί με τον "κόφτη" που αποτελεί διαρκές μνημόνιο χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής, ώστε να υπάρχουν συνεχείς περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, αποτελεί πρωτοφανές...


εθνικό έγκλημα που φέρει την υπογραφή των Τσίπρα-Καμμένου!!!
Ο επί 5 χρόνια χειμαζόμενος ελληνικός λαός, με τα δύο συνεχή μνημόνια των Τσίπρα-Καμμένου και το διαρκές μνημόνιο του "κόφτη", θα εξοντωθεί πλήρως! Είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσαν διακαώς οι δανειστές-οικονομικοί δολοφόνοι: ήθελαν να επιφέρουν ακαριαίο χτύπημα στο σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων ! Και αυτό το πέτυχαν επειδή οι δύο ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος τούς παρέδωσαν το Λογισμικό όλων των φορολογουμένων! 
Είναι αυτό που είχε αποκαλυφθεί από τον Βαρουφάκη, ο οποίος έκανε ενέργειες να χακάρει το λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε ως Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, ακόμη και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!
Γι' αυτό ακριβώς το θέμα είχαμε γράψει και εδώ. Επρόκειτο για το colpo grosso των δανειστών σε συνεργασία με τους Τσίπρα-Καμμένο οι οποίοι προκειμένου να καλύψουν την προδοσία τους με την παράδοση όλων των φοορολογικών δεδομένων στους δανειστές, έδειξαν τον Βαρουφάκη ως απατεώνα-υποκλοπέα! 

Όμως, ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, αλλά προσπάθησε στην πράξη να απαλλάξει την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχουν και μας εξουσιάζουν οι δανειστές! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!
Μία ακόμη, ίσως η χειρότερη εθνική προδοσία από τους Τσίπρα-Καμμένο. Παραδίδοντας τους Έλληνες προς σφαγή στους δανειστές, οι τελευταίοι είδαν όλα τα στοιχεία στα κομπιούτερ τους, κοσκίνισαν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων και τις φορολογικές δηλώσεις τους, με αποτέλεσμα να δουν ότι επί 5 χρόνια έχουν φτωχοποιηθεί περί τα 3,5 εκατομμύρια Έλληνες! Ο αριθμός αυτός τούς φάνηκε εξαιρετικά μικρός. 
"Τι κάνουμε επί 5 χρόνια;" φέρεται να είπαν μεταξύ τους. "Μόνο 3,5 εκατομμύρια Έλληνες εξοντώθηκαν; Είναι πολύ μικρός ο αριθμός. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 7 εκατομμύρια εξαθλιωμένους. Να επιβληθούν άμεσα νέα μέτρα, σφαγές σε μισθούς και συντάξεις και μεγάλη αύξηση στη φορολογία"!
Οι διάλογοι μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτοί, όμως αυτό ουσιαστικά αποδεικνύεται από την επιβολή-ψήφιση του 4ου Μνημονίου, του "κόφτη" και τον φορολογικό Αρμαγεδδώνα που έρχεται από την 1η Ιουνίου! Η εξόντωση του λαού είναι ο ξεκάθαρος στόχος τους, η εξαφάνιση των Ελλήνων και το επιτυγχάνουν με το λογισμικό στα χέρια τους που τους παρέδωσαν οι Τσίπρας-Καμμένος!!! 
Αντίστοιχο με όσα σας λέμε είναι και αυτό το βίντεο: εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου