Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

«Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν φτάνει που τους εμπαίζουν, τους υβρίζουν κι από πάνω! Ο λόγος...


γίνεται για τους περίπου 90.000 χαμηλοσυνταξιούχους, στους οποίους η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει το ΕΚΑΣ, ζητώντας τους παράλληλα να επιστρέψουν τα αχρεωσθήτως καταβληθέντα ποσά έως του ενός τρίτου της σύνταξης και η «πέτρα του σκανδάλου» είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, η οποία ουσιαστικά αποκάλεσε τους ανθρώπους αυτούς... φοροφυγάδες!

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, η κυρία Καρακώστα κλήθηκε να αναφερθεί στην υπόθεση, λέγοντας ότι δικαίως καλούνται να επιστρέψουν το ΕΚΑΣ, γιατί δεν το δικαιούνται.

«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούνται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

Ερωτηθείσα επανειλημμένα από τον δημοσιογράφο εάν οι άνθρωποι αυτοί είναι φοροφυγάδες, η κυρία Καρακώστα απάντησε θετικά, λέγοντας: «Ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται.»

«Υπάρχουν παρά πολλοί δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι, οι οποίοι δυστυχώς έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί» κατέληξε.


Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Στο όνομα της "δημοκρατίας" αυτή η "κυρία" μπορεί και δύναται να χαρακτηρίζει τους άλλους όπως επιθυμεί, να εκφράζει δε, την "γνώμη της" ελεύθερα και απρόσκοπτα. Το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ και όλοι οι Έλληνες πολίτες...και χαρακτηρίζω με την σειρά μου αυτή την ... πολιτική πατσαβούρα ως μ@λ@κισμ#νη!!!
    Αυτή είναι η "δημοκρατία" και κάποια δεδομένη στιγμή, θα στηθούν και οι ... κρεμάλες, για να έχουν το τέλος που τους αξίζει. Η "μοίρα" του προδότη που διέπραξε εσχάτη προδοσία διαχρονικά, αργά ή γρήγορα αυτή είναι, δεν αμφιβάλω ούτε στιγμή για το "τέλος τους", με αυτά που έχουν διαπράξει κατά του Ελληνικού λαού!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή