Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ..."

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Την Δευτέρα 16 Μαΐου αρχίζουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις. Μια ημερομηνία ορόσημο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες για πολλούς νέους  και νέες της πόλης μας καθώς σηματοδοτεί τις προσπάθειες πολλών ετών με στόχο την πρόσβαση στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές και αφ’ ετέρου θα οδηγήσει αργότερα στην επαγγελματική και....

κοινωνική καταξίωση τους.
Με την ευκαιρία αυτή ως αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας, από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους νέους και νέες της πόλης μας που συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή. Έχοντας ζήσει ως γονέας τις προσπάθειες των παιδιών μου, συμβουλεύω τους υποψήφιους και τις υποψήφιες να προσέλθουν στις εξετάσεις με αισιοδοξία, θετικό πνεύμα και πίστη στις δυνάμεις τους. Να έχουν υπόψη τους και ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στη ζωή πάντα υπάρχει δεύτερη αλλά και τρίτη ευκαιρία.
Απευθυνόμενη στους γονείς των υποψηφίων θέλω να τους επισημάνω ότι, στην περίπτωση αυτή, πρέπει να έχουν μια συνεχή υποστηρικτική παρουσία με τρόπο διακριτικό, επαινώντας τις προσπάθειες των παιδιών τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και δίνοντας στα παιδιά να καταλάβουν ότι η αγάπη σας για αυτά δεν θα επηρεαστεί  εάν δεν πετύχουν το στόχο τους αυτή την φορά.
Για άλλη μια φορά εύχομαι, η έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων να αποτελέσει για τους νέους και νέες της πόλης μας που συμμετέχουν σε αυτές, την απαρχή για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή τους.

Με εκτίμηση
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Νεολαίας & Απασχόλησης

Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη

2 σχόλια:

  1. MILHSE KAI H ASXETH POIA EINAI PAIDEIA THS POY THN EKANAN KAI ANTIDHMARXO PAIDEIAS>...DIELYSE THN EPITROPH PAIDEIAS KAI TVRA dinei kai koyragio .....as to kalo soy kaymenh !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μία άσχετη από το ασκέρι του κλαρινοδήμαρχου που δίνει συμβουλές για ευχές για τις Πανελλήνιες. Βγάλε καμμιά φωτογραφία μαζί με τις υπόλοιπες πατσουρογκόμενες και άσε τις συμβουλές ! Αυτές θα τις δώσει ο κλαρινοδήμαρχος ! Αναμένουμε το διάγγελμα για να σκάσουμε στο γέλιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή