Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, PSI, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ), ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΣΦΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!

Τα ασφαλιστικά ταμεία αν διαλύθηκαν, διαλύθηκαν από τους ίδιους τους πολιτικούς. Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ρήμαξε τον Οίκο του Ναύτου και αργότερα τα πολιτικά λαμόγια άλωσαν τα αποθεματικά των ταμείων...


με το να τα τζογάρουν στο χρηματιστήριο. Και μετά ήρθε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο να αρμέξουν περισσότερο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με το PSI!  
Σήμερα ο Τσίπρας αδειάζει παντελώς τα ασφαλιστικά ταμεία, με το να αρπάζει τα χρήματά τους για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Δεν θα αφήσει ούτε ευρώ στα ταμεία, ενώ με το νέο ταμείο-γίγας που δημιουργεί θα αρπάξει όποια ταμεία έχουν δημιουργήσει δικό τους κουμπαρά για να κλείσε όποιες τρύπες υπάρχουν στην άβυσσο του ασφαλιστικού. Πρώτο και μεγαλύτερο θύμα το ταμείο των δημοσιογράφων ΕΔΟΕΑΠ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ!
Ο πολιτικός αλήτης Τσίπρας για όλη αυτή την κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων αντί να τιμωρήσει τους πολιτικούς που διέπραξαν το 'εγκλημα, αντί να σταλεί και ο ίδιος στον εισαγγελέα, τιμωρεί τον ελληνικό λαό: σφαγιάζει τις συντάξεις και τριπλασιάζει τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών. Βιαίως δηλαδή τους στέλνει στην ανεργία! 
Αλήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου