Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

26 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΝ!

Ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στο 40χρονο Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ομόφωνη και αφορά στο βιασμό μιας...

14χρόνης και ενός 15χρόνου αλλά και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρόνου. Φαίνεται πως ένορκοι και δικαστές δεν έκαναν δεκτή το σκέλος της πρότασης του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να μετατραπεί το αδίκημα του βιασμού του 15χρονου στην πράξη της παρά φύσει ασέλγειας.
Παράλληλα, ο 40χρονος, που είχε συλληφθεί επαυτοφώρω όταν επιχειρούσε να βάλει στο ειδικά διαμορφωμένος βαν του ένα από τα αγόρια, κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού.
Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου δεν ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών αλλά την επιβολή από το Δικαστήριο των κατώτατων ποινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανώτατο όριο εκτιτέας ποινής κάθειρξης είναι τα 25 χρόνια.
Στην απολογία του ο 40χρόνος υποστήριξε πως υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου