Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ: "ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 3% ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..."!

Ο Εκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την επίσκεψη Γιουνκέρ και την "πρεμούρα" του πρωθ/γού  σχετικά με τον εκλογικό νόμο: 

«Την ημέρα ακριβώς  που ήρθε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ...

κ. Γιουνκέρ και όλοι περιμένουν να δουν πότε και πώς θα γίνει επιτέλους η εκταμίευση πόρων  από το «Πακέτο Γιουνκέρ», ο πρωθ/γός κ. Τσίπρας βρήκε χρόνο για  εντατικές  συναντήσεις με άλλους αρχηγούς κομμάτων  για τον εκλογικό νόμο(!) Οι επαφές γίνονται  «μάνι-μάνι», η απλή και άδολη αναλογική πάει κι έρχεται, ενώ ακούγονται και μπαρούφες «μεγατόννων» ότι π.χ. το 3% πρέπει να διατηρηθεί για «λόγους Εθνικού συμφέροντος». 
Καταρχάς το καλπονοθευτικό 3%  ισχύει και στις Ευρωεκλογές, και υπενθυμίζεται ότι καμία άλλη χώρα της ΕΕ δεν έχει τέτοιο υψηλό κατώφλι εκλογής ευρωβουλευτών. Οσοι επιμένουν στην διατήρησή του και στις Εθνικές εκλογές, αφενός μεν, το κάνουν υποκριτικά και για λόγους τακτικής (ξέροντας ότι δεν μπορούν πλέον  ούτε να το ονειρευτούν...) , ενώ  κάνουν και ότι «δεν θυμούνται»  και ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει 153  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚ  ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΑΡΑ  - ΑΝ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ  - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΣΕ. Ξεχνούν επίσης ότι το διαβόητο 3% δεν εμπόδισε συνολικά 4 μουσουλμάνους βουλευτές να εκλεγούν στις τελευταίες εκλογές, ένας αριθμός -ρεκόρ για την μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αρα, οι φερετζέδες να φεύγουν, η απλή αναλογική χωρίς μπόνους ας καθιερωθεί επιτέλους  και  η υποκρισία με το 3%  ας τελειώνει κάποτε...».

3 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (ΚΑΙ OFFSHOREιστες) ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΑΜΑΡΟ-ΓΑΠ-ΠΑΠΑΔΗΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!! ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΛΑΓΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ανωνυμε", τράβα να κανεις αέρα στον πισινο των αφεντικών σου που σε τρεφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν γνωρίζω πως γίνεται αυτό lucarie διότι απλούστατα ,τρέφομαι με την πενιχρή συνταξή μου!!για να το προτείνεις προφανώς και το ξέρεις το αντικείμενο αφού το έχεις κάνει και συνεχίζεις να το κάνεις στους παραπάνω πολιτικούς απατεώνες!!καλή σου όρεξη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή