Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΦΟΝΙΚΗ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΣΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, 38 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το γλέντι της βάφτισης. Το φαγητό σε γνωστό κατάστημα στα Άσπρα Σπίτια αποδείχθηκε δηλητήριο που σκότωσε έναν...

άνθρωπο, έστειλε ακόμη έναν στην εντατική, ενώ ακόμη 38 άτομα υπέστησαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα. Όλα πλέον δείχνουν σαλμονέλα και πιθανότατα ο… ένοχος είναι το τυρί που κατανάλωσαν οι καλεσμένοι της βάφτισης.
Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο σε γνωστό κατάστημα στην Παραλία Διστόμου (Άσπρα Σπίτια). Στο τραπέζι μετά τη βάφτιση παραβρέθηκαν δεκάδες καλεσμένοι. Οι περισσότεροι κατανάλωσαν φέτα. Όλοι πλέον υποψιάζονται το τυρί.
Δυστυχώς για τον γαμπρό του άνδρα που βάφτιζε το μωρό η κατανάλωση του τυριού αποδείχθηκε μοιραία. Ο 55χρονος ένιωσε αφόρητους πόνους και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, μαζί με τον 24χρονο γιο του ο οποίος είχε παρόμοια συμπτώματα.
Ο νεαρός άντεξε, ο οργανισμός του αντέδρασε με την αγωγή. Ο 55χρονος ωστόσο υπέκυψε και όλα δείχνουν δηλητηρίαση από σαλμονέλα.
Σε άμεσο κίνδυνο βρέθηκε όμως και η ζωή ενός γνωστού οδοντίατρου της Λαμίας ο οποίος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο οδοντίατρος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου και δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Ακόμη 38 άτομα εμφάνισαν σημάδια γαστρεντερίτιδας και μάλιστα βαριάς μορφής.
Τα στοιχεία οδηγούν σε έναν… ύποπτο. Στο τυρί που φαίνεται ότι είχαν καταναλώσει όλοι όσοι εμφάνισαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.
Ακόμη, σύμφωνα με το lamiareport, δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το “τραπέζι της σαλμονέλας”, αφού οι καλεσμένοι είναι από διάφορες περιοχές της χώρας και τα συμπτώματα οι περισσότεροι τα παρουσίασαν το πρωί της Κυριακής. με αποτέλεσμα άλλοι να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, στη Λαμία, τη Λιβαδειά, την Πρέβεζα και αλλού.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως την επόμενη ημέρα ακόμη ένα 8χρονο παιδί που κατανάλωσε τυρί στο συγκεκριμένο κατάστημα υπέστη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου