Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ, 4 ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 19 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ PKK! ΒΙΝΤΕΟ.

Νεκρός Τούρκος Υπολοχαγός ,4 πολίτες  έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 19 Αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν οι Μαχητές  του PKK πυροδότησαν...

αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο δρόμο του Σιρνάκ
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 19 εκ των οποίων οι 5 αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν πυροδοτήθηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί από τους Κούρδους μαχητές  στο δρόμο την ώρα της διέλευσης τεθωρακισμένου αστυνομικού οχήματος στην επαρχία Σιλόπι του Σίρνακ.
Ενώ το τεθωρακισμένο αστυνομικό όχημα περιπολούσε το βράδυ στο κέντρο της Σιλόπι, οι μαχητές  πυροδότησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν παγιδεύσει στο δρόμο ενώ το όχημα ήταν εν κίνηση πάνω στη 10ηΛεωφόρο.
Στην επίθεση έχασαν τη ζωή τους 4 πολίτες ενώ τραυματίστηκαν 19 άνθρωποι μεταξύ των οποίων και οι 5 αστυνομικοί που επέβαιναν στο τεθωρακισμένο όχημα.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Σιλόπι με τα ασθενοφόρα που απεστάλησαν στην περιοχή.
Η κατάσταση ορισμένων από τους τραυματίες είναι βαριά.
Στην περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη απεστάλησαν πολλοί αστυνομικοί και ξεκίνησε επιχείρηση για την σύλληψη των Μαχητών!
Εν τω μεταξύ μέλη του ΡΚΚ επιτέθηκαν στην στρατιωτική ζώνη Kanimasi στην περιοχή Uludere της επαρχίας Σιρνάκ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, περίπου 21:00 στις 29 Μαΐου.
Στην επίθεση τραυματίστηκε βαριά ο Υπολοχαγός  Μεχμέτ Düzenli  και αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο Σιρνάκ στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η κηδεία του Υπολοχαγού Düzenli έγινε  στη γενέτειρά του το Ικονίου την  στις 30 Μαΐου.( video)
                           
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου