Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ....

Αν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι είχαν το σθένος των δικηγόρων, αν απεργούσαν όπως οι δικηγόροι, τότε η κυβέρνηση των προδοτών και...


γερμανοτσολιάδων θα είχε πέσει! Εδώ και πεντέμισι μήνες οι δικηγόροι απεργούν για το ασφαλιστικό. Ένα ασφαλιστικό που ισοπεδώνει το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών με τριπλάσια έως και πενταπλάσιες αυξήσεις! Πώς είναι δυνατόν να αντέξουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όταν υποχρεώνονται να καταβάλουν μηνιαίες εισφορές της τάξεως των 1.000 ευρώ; Αδύνατον! 
Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ισοπεδώνει τη μεσαία τάξη (και όχι μόνον). Οι δικηγόροι αποφάσισαν να αντιδράσουν μέχρι τελικής πτώσεως. Τους βγάζουμε το καπέλο! 
Ήδη τα Δικαστήρια δεν λειτουργούν και η Δικαιοσύνη έχει γίνει μπάχαλο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα. Ο ένας πυλώνας της Δημοκρατίας δεν λειτουργεί και αυτό...τσούζει την κυβέρνηση. Την τρίζει συνθέμελα.
Μακάρι και οι άλλοι επαγγελματίες να μιμηθούν τους δικηγόρους. Ξεσηκωθείτε αδέρφια και κάντε ό,τι και οι δικηγόροι!

1 σχόλιο:

  1. Aν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι εκαναν απεργια διαρκειας, θα τους ειχαμε τελειωσει απο καιρο.

    Δεν θα υποφεραμε τωρα. Θα ειχαμε γλυτωσει την περιουσια μας, την πατριδα μας, την οικογενεια μας και τα παιδια μας που εφυγαν στο Εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή