Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ "ΘΑΛΑΣΣΑ" ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!

Δείτε τι φωτό μας ήρθε στον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή"! Από το κατάστημα "Θάλασσα" (Λ. Μεσογείων 272) που άνοιξε πρόσφατα και προσφέρει ψάρια όλων των ειδών τα οποία μάλιστα στα ψήνει επί...

τόπου, περνούν πάρα πολλοί καθημερινά. Σήμερα Κυριακή και κάθε Κυριακή είναι ανοιχτά, όπου γίνεται λαϊκό προσκύνημα! Αυτή την ώρα λοιπόν στη "Θάλασσα" έχει γίνει...μάζωξη δημοσιογράφων της ΕΡΤ! 
Δείτε στη φωτό. Από αριστερά: ο Κώστας Δεληγιάννης, γνωστός Χολαργιώτης, εκδότης του "Αντίλογου Χολαργού", αλλά και παλαιός δημοσιογράφος-αθλητικογράφος στην ΕΡΤ. Δίπλα του είναι ο Γιάννης Παπανδρέου, επίσης Χολαργιώτης, πρώην Διευθυντής της ΕΡΤ, αλλά και για όσους δεν γνωρίζουν πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας. Δίπλα είναι ο γνωστός εν ενεργεία δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ειδικευμένος σε θέματα στίβου Νίκος Τσώνης. Δίπλα, ο επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μπάμπης Κουβαράκης, ενώ στο άκρο δεξιά βλέπουμε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης "Θάλασσα", Θόδωρο Σαλαντή, επίσης παλαιός δημοσιογράφος (εργάστηκε και στον Flash 961 και στον Ελεύθερο Τύπο), ενώ και αυτός διετέλεσε δήμαρχος Κορώνης! 
Τι γίνεται ρε παιδιά; Δημοσιογραφικό στέκι κάνατε τη "Θάλασσα"; 
Και όχι μόνο, είπαμε, γίνεται λαϊκό προσκύνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου