Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Αναμένουμε την επίσημη θέση του Νικολάου για τους λόγους για τους οποίους αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή βράβευσης των διατελεσάντων δημάρχων και να παραλάβει το βραβείο το οποίο ήθελε να του δώσει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Αποστολόπουλος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δ. Νικολάου εκφράζοντας την έμμεση...


δυσαρέσκειά του για τον λόγο ότι βραβεύεται ο Ξύδης, δεν πρόκειται να παραλάβει το βραβείο. Φέρεται να έχει πει σε γνωστούς και φίλους του ότι "εγώ έχω προσφέρει σημαντικότατο έργο ως Δήμαρχος. Την οδό Περικλέους την χαίρεται ο κόσμος καθημερινά ως στολίδι της πόλης. Παρέδωσα το κτήριο που σήμερα χρησιμοποιείται ως ΚΑΠΗ, ως Βιβλιοθήκη του Χολαργού και ως Πολυϊατρεία. 
Έχω παραδώσει καινούργια γήπεδα στον Τσακό, έχω ανακαινίσει ολόκληρη την οδό Φανερωμένης, έχω παραδώσει το δημοτικό αναψυκτήριο το οποίο χαίρονται όχι μόνο κάτοικοι, αλλά θαμώνες από όλη την Αττική. Ο Ξύδης, επί 4 χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτε στον Χολαργό. Και είναι δυνατόν να δεχτώ να μπω στην ίδια...ζυγαριά με τον Ξύδη; Με τον Χαράλαμπο Σκούρτη, ναι, το καταλαβαίνω. Ήταν επί 20 χρόνια Δήμαρχος, αλλά με τον Ξύδη, όχι. Δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιο βραβείο"
Δεν γνωρίζουμε αν αποδίδουμε επακριβώς το νόημα των όσων φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε γνωστούς και φίλους ο Νικολάου, πάντως φαίνεται ο λόγος της άρνησής του να παραστεί στις εκδηλώσεις βράβευσης των Δημάρχων, να κινείται γύρω από αυτό...

7 σχόλια:

  1. Μπράβο Άρχοντα Δημήτρη Νικολάου!!!
    Αν για αυτούς τους λόγους αρνείσαι, τότε έχεις δίκιο και συγχαρητήρια για την απόφασή σου. Έτσι είναι και δεν αλλάζει, δλδ δεν κατάλαβα, τι πρόσφερε ο....(!), "Φρου-φρου και αρώματα";;
    ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!
    Και ο Χ.Σκούρτης, που άφησε τεράστιο έργο πρέπει να πάρει ανάλογη απόφαση, ξέρω θέλει μεγαλείο ψυχής, αλλά ξέρω επίσης ό,τι και οι δύο διαθέτετε τα..."φρύδια" για να αρνηθείτε να παραλάβετε το "βραβείο" που θα εξομοιώσει δύο επιτυχημένους δημάρχους με κάτι άλλο...ό,τι και αν είναι αυτό!!!

    ``Όταν ο ήλιος δύει και είναι χαμηλά, ακόμη και οι νάνοι ρίχνουν μεγάλες σκιές!!!΄΄

    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι ρε γαμώτο, "μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο...";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...μπααα! Η "εξίσωση" είναι λάθος, δεν βγαίνει..."αποτέλεσμα".
    Δεν γίνεται να βάζεις στην ίδια εξίσωση, αριθμούς και νούμερα...!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανθυποτίποτα θέλησε να βγάλει τον Περικλή από το έμβλημα του δήμου.Θα τον βραβεύσουν ή μήπως άλλες σκοπιμότητες εξυπηρετούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος να βραβευθεί; Αυτός που θέλει να δοθούν τα 5.500,00 εκατ.ευρ. αποκλειστικά και μόνο στον Παπάγο;;; Ο τοπικιστής και σουλατσαδόρος;(με την καλή έννοια κουκλίτσα μου)
    Ε όχι δα!!! Μάλλον δεν διάβασα καλά, αύριο πάω στον οφθαλμίατρο και μετά με την συνταγή στο χέρι, στον κο Μάκη για καινούρια γυαλιά.
    Δεν πάει άλλο...στραβώθηκα τελείως!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη Νικολάου και Χαράλαμπε Σκούρτη, εσείς δεν έχετε ανάγκη κανενός είδους βραβείο-κωμωδία. Έχετε το μεγάλο βραβείο της πόλης και των κατοίκων της, που όταν σας βλέπουν στον δρόμο σας χαιρετούν εγκάρδια και με χαμόγελο, αυθεντικά! Έχετε το Βραβείο των ανθρώπων της πόλης, που θυμούνται το ΈΡΓΟ που αφήσατε παρακαταθήκη στον δήμο.
    Αφήστε τα "τσίγκινα" για αυτούς που τ΄ αξίζουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...asinus asinum fricat !

    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή