Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ "ΚΑΙΝΕ" ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: "ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ"! ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΦΡΟΣΩ (;)

Η νεαρή φίλη του άτυχου Παντελή Παντελίδη η οποία κατέθεσε ότι οδηγούσε ο τραγουδιστής, μπορεί να είπε ψέματα (στη μέση είναι η τεράστια αποζημίωση). Όπως ομως αφήνεται να εννοηθεί από τις καταθέσεις των πυροσβεστών, πρέπει να οδηγούσε η νεαρή κοπέλα, κάτι...

που σημαίνει ότι τα πράγματα ανατρέπονται! Και η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή θα στραφεί εναντίον της Φρόσως, αλλά και της Μίνας Αρναούτη για ψευδομαρτυρία.

Λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφεραν τις καταθέσεις των πυροσβεστών που έφτασαν πρώτοι στον τόπο του ατυχήματος και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Παντελή Παντελίδη από το μοιραίο τζιπ.

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι όταν έφτασαν, οι δύο νεαρές κοπέλες, η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη ήταν έξω από το αμάξι, ενώ μέσα ήταν μόνο ο Παντελής, ο οποίος ήταν μπρούμυτα και το κεφάλι του ακουμπούσε στο τζάμι του συνοδηγού, το δεξί του πόδι ήταν μέσα στο όχημα, ενώ από το τζάμι του οδηγού προεξείχε το αριστερό του πόδι. Και τέλος δεν φορούσε ζώνη ο Παντελής Παντελίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου