Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕΞΥ ΜΠΕΤΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΥΡΤΑΚΙ...

“H αμαρτία της ομορφιάς… Μπέτυ Λιβανού» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο...


Instagram ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιουνίου. O Bασίλης Ζούλιας μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία της Μπέτυς Λιβάνου, ποζάροντας η ίδια με μια κατακόκκινη τουαλέτα. Η γοητεία της παραμένει απαράμιλλη και εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα στυλ. 

Η κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου βρίσκεται στα χνάρια της μητέρας της, αν και ο πατέρας της πιστεύει πως στο τέλος θα την κερδίσει η σκηνοθεσία. Προς το παρόν, εκείνη κερδίζει… το Μεξικό!
Πώς συμβαίνει αυτό; Απλούστατα, η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου πρωταγωνιστεί σε ένα διαφημιστικό spot μεξικάνικης μπύρας, που έχει γυριστεί στη Μύκονο και προβάλλει τις ομορφιές του νησιού, αλλά και την ελληνική ομορφιά στο πρόσωπο της Μαργαρίτας.
Η ίδια, μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, αποκαλύπτει ένα γαργαλιστικό περιστατικό, όταν εκείνη ήταν παιδί ακόμη…
“Ήμουν δέκα ετών όταν ζήτησα από τον πατέρα μου έναν ρόλο στην ταινία του “Ελεύθερη Κατάδυση”. Θυμάμαι τη μητέρα μου να θέλει να με συμβουλέψει στα γυρίσματα –θα έπαιζα την κόρη της Καρυοφιλλιάς Καραμπέτη – κι εγώ ψευδά της λέω… “Σε παρακαλώ. Θα ακούσω μόνο το σκηνοθέτη μου”.
Σπούδασε στη σχολή υποκριτικής της Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts. Στο τρίτο έτος των σπουδών της βρέθηκε στο Λονδίνο και μετά από μια καλλιτεχνική δοκιμασία την προσέγγισε μια casting director (υπεύθυνη συντελεστών μιας παράστασης) και κάπως έτσι, η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου βρέθηκε να περιοδεύει στην Αγγλία ενσαρκώνοντας τη “Βαϊόλα” από τη “Δωδέκατη Νύχτα” του Σαίξπηρ και την “Ιζαμπέλα” στα “Ανεμοδαρμένα Ύψη”.
Χαρακτηρίζει τη μητέρα της ως “τον πιο γλυκό άνθρωπο στον κόσμο” που τη βοήθησε σε μια θεατρική πρωτοβουλία της, που ονόμασε “Εν λευκώ”. Συγκεκριμένα, δημιούργησε μια ερασιτεχνική ομάδα, από κατοίκους της Παιανίας και ανέβασε την παράσταση “Αυλή των Θαυμάτων”, που παίχτηκε σε διάφορα δημοτικά φεστιβάλ και μέρος των εσόδων διατέθηκε σε κοινωφελείς σκοπούς.
Η κόρη της Μπέτυς Λιβανού έχει εμφανιστεί επίσης στο σίριαλ “Το Νησί”… “Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση, τότε κατάλαβα τη δύναμή της. Είναι τόσα πολλά τα μάτια που είναι στραμμένα επάνω σου”.
fthis.gr
Μαργαρίτα Πανουσοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου