Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο "ΓΚΡΙΖΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!

Πληροφορίες συγκλονιστικές που δεν αναφέρει κανένα μέσο ενημέρωσης στη χώρα μας. Ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για να ξέρετε τι..."παίζει" στο λεγόμενο Ορθόδοξο Συνέδριο της Κρήτης το οποίο θέτει τις βάσεις για τη διάλυση της Ορθοδοξίας. 
Δείτε λοιπόν και κρατηθείτε...
Μια σημαντική προσωπικότητα που δίνει το παρών στο Ορθόδοξο Συνέδριο και που δείχνει την άμεση σχέση ανάμεσα...

στο Ορθόδοξο Συνέδριο που γίνεται στην Κρήτη και στις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, είναι ο Άλεξ Ρόντος ο οποίος κατέχει σήμερα τη θέση του Ειδικού Εντεταλμένου της ΕΕ για το Κέρας της Αφρικής. Ο Άλεξ Ρόντος δεωρείται και επωνομάζεται ως "ο γκρίζος διπλωμάτης για ειδικές αποστολές"! Τουτέστιν για βρώμικες δουλειές. 
Ο Ρόντος είναι στενά συνδεδεμένος με την ιεραρχία του Πατριαρχείου της Κωνσταντινουπόλεως, τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και των… παγκοσμιοποιημένων ΜΚΟ. Είχε προσωπική γνωριμία με τον πατέρα Αλέξανδρο Καρλούτσο, το "μάτι" του πατριάρχη στις ΗΠΑ, ενώ συχνά επισκέπτεται τον Τζορτζ Σόρος.

Στη δεκαετία του 1980  στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ρόντος συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος και διείσδυσε στα ενδότερα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στην Αμερική. Αυτή η στρατηγική ήταν επιτυχής, και  το 1992, ο Ρόντος ίδρυσε και διεύθυνε με την υποστήριξη του Σόρος τη Διεθνή Ορθόδοξη Χριστιανική ορθόδοξη φιλανθρωπική οργάνωση IOCC , υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως!!!
Ο σκοπός αυτής της ενέργειας είναι ο έλεγχος με ισχυρές χρηματοοικονομικές ροές υπό το πρόσχημα της εκκλησιαστικής φιλανθρωπίας.
Σύμφωνα με ελληνικές πηγές, ο Ρόντος υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην Αλβανία. Συγκεκριμένα, ο ίδιος διατηρεί στενές σχέσεις με πολλούς ηγέτες της Αλβανίας και των Σκοπίων. Υπενθυμίζουμε ότι για τις ΗΠΑ, το αλβανικό στοιχείο χρησιμοποιείται για να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στα βαλκανικά κράτη. Και ο Ρόντος παίζει μια χαρά τον ρόλο αυτό.
Και η παρουσία του στο Ορθόδοξο Συνέδριο στην Κρήτη μόνο τυχαία δεν είναι. Στόχο έχει τη διάσπαση της Ορθοδοξίας, τον χωρισμό του Πατριαρχείου από τη Ρωσική Εκκλησία με μελλοντικό στόχο την πρόσδεση των ελλήνων Ορθοδόξων στο άρμα της παπικής εκκλησίας!

 πληροφορίες από katehon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου