Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ"!

Δελτίο Τύπου 31


                                                 7 Ιουνίου 2016


2η Επιστολή στο Δήμαρχο


Oδός Δαρδανελλίων στο Χολαργό

Σταματήστε το ΛΑΘΟΣ ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ

και κάθε σκέψη για Αποζημιώσεις
     
Κύριε Δήμαρχε,

            Στη συνέχεια της επιστολής που σας απευθύναμε στις 10 Μαΐου 2016 και δεν απαντήσατε, κατά την προσφιλή σας τακτική με βάση την ...

οποία δεν απαντάτε όπου δεν σας βολεύει επικοινωνιακά, θα ήθελα να σας επισημάνω ορισμένα επιπλέον στοιχεία.
Μελετήσαμε και πάλι την υπ΄ αριθ. 1/2016 Πράξη Προσκύρωσης - Αναλογισμού για την αποζημίωση τμήματος των ιδιοκτησιών μεταξύ Ο.Τ.112Α & 112Β για τη διαπλάτυνση της οδού Δαρδανελλίων που πρόσφατα κοινοποιήσατε στους 94 ιδιοκτήτες της περιοχής και το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων θα πληρώσει.

Στις 17 Μαΐου 2016 καλέσατε τους 94 ιδιοκτήτες στο Δημαρχείο, για ενημέρωση-συνεννόηση. Παρέστησαν μόνο 17. Η συντριπτική πλειοψηφία έδειξε ότι  θα ήθελαν να διανοιγεί η οδός Δαρδανελλίων με μία και μόνη όμως προϋπόθεση. Να μην πληρώσουν, γιατί απλά δεν έχουν τη δυνατότητα. Από αυτούς μόνο δύο επιθυμούν να πληρώσουν(μία κυρία και ένας σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξή σας – τα ονόματα και λοιπά στοιχεία των οποίων είναι γνωστά).

Επιπλέον σας επισημαίνουμε τα εξής:

α. Τα χρήματα για τις αποζημιώσεις θα καταβληθούν αποκλειστικά από τους κατοίκους. Δεν είναι δυνατόν να καταβληθούν από το Δήμο. Είμαι βέβαιος ότι αν σας το επέτρεπε ο νόμος θα το κάνατε.
β. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει να πληρώσει και προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της διάνοιξης της οδού, θα τα πληρώσει μεν ο Δήμος στη συνέχεια όμως θα τα διεκδικήσει δικαστικά. Δηλαδή κάποιος που δεν έχει να πληρώσει, όχι μόνο θα πληρώσει αλλά θα ταλαιπωρηθεί και δικαστικά.
γ. Η τιμή μονάδος με βάση την οποία θα καταβάλει ο καθένας την αναλογούσα αποζημίωση μπορεί να μην καθορίζεται από το Δήμο, αλλά από το δικαστήριο, όμως είναι το ίδιο τσουχτερή για τους κατοίκους.  Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος πρέπει να αποζημιώσει πληρώνοντας για 3 τ.μ., σήμερα η αντικειμενική αξία στην περιοχή είναι 1390Ε/τ.μ.και έστω ότι το δικαστήριο καθορίσει τιμή μονάδος στο 50% δηλαδή περίπου 700Ε/τ.μ.Τότε θα πληρώσει 3Χ700=2100Ε.Τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Κύριε Δήμαρχε,

        Σας υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζουν να :
        α. Υπάρχουν οικογένειες που διαβιούν με 300-400 ευρώ σύνταξη και υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση.
        β.  Υπάρχουν 5 οικογένειες που αναμένουν την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και υποχρεούνται να καταβάλουν αποζημίωση .


Κύριε Δήμαρχε,

        Σας παρακαλώ έστω και την τελευταία στιγμή φέρτε το θέμα για συζήτηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό την

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ

          Της διαδικασίας εφαρμογής της υπ’ αριθ. 1/2016 Πράξης Προσκύρωσης - Αναλογισμού λόγω των εξαιρετικά δύσκολων ανθρωπιστικών και οικονομικών συγκυριών. Κάντε το τώρα. Μην οδηγείτε μια ακόμη κοινωνική ομάδα στην εξαθλίωση.




                                                      

4 σχόλια:

  1. Σιγά μην "ιδρώσει" Κε Τίγκα! Ο "χορτασμένος" δεν συγκινείται με τέτοια. Ο λαός τους αποκαλεί "χοντρόπετσους"!!
    Η "τσαχπινιά" φαντάζεσαι ποια είναι; Το έργο θα γίνει, οι κάτοικοι θα πληρώσουν το έργο, ο "τσαχπινογαργαλιάρης" θα το παρουσιάσει ως δική του επιτυχία και "έργο του(!)" στους υπόλοιπους δημότες, οι "φωτογραφίες" θα μπουν στο δικό του άλμπουμ...και όλοι οι υπόλοιποι θα "ξεχάσουμε" ότι κάποιοι συμπολίτες μας "μάτωσαν οικονομικά" στην εποχή των "ισχνών αγελάδων", για να "δοξαστεί ο... ΈΝΑΣ"!!!
    Α ρε αθάνατη ελλαδίτσα με την γραφειοκρατία σου...σκέτη απογοήτευση!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κλαρινοδήμαρχος το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται με την εμφάνισή του την προβολή του και το πατσουροχαρέμι του. Είναι η ντροπή και η ξεφτίλα του Χολαργού. Τώρα τελευταία διαλύει και οικογένειες...Βλέπεις η εξουσία είναι πολύ ισχυρό αφροδισιακό. Ποιος αδειάζει τώρα να ασχοληθεί αν εχουν λεφτά για τη Δαρδανελίων οι κάτοικοι αν υπάρχει καθαριότητα στον Χολαργό αν πλημμυρίζει η 17 Νοέμβρη. Α παπαπα μη του χαλάτε την ηρεμία και πρέπει να την εχει για τα "νεα" του καθήκοντα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος δεν έχει πολιτικό αισθητήριο ούτε και πολιτική σκέψη.Ζει σε άλλη χώρα,στη "Δανία του Νότου" που κάποιος ονειρευόταν.Ζει σε άλλο δήμο,αφού,όπως φαίνεται,δεν γνωρίζει τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.Ο δήμαρχος πρέπει να γνωρίζει και τον κάθε δημότη ξεχωριστά,την οικογενειακή του κατάσταση και τα προβλήματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε οι κάτοικοι της Δαρδανελλίων να ψήφισαν Αποστολόπουλο,τον χολαργιώτη;Ο παπαγιώτης τους ξέγραψε όταν έγινε δήμαρχος,σκέφθηκαν οι άνθρωποι οτι ο χολαργιώτης θα φρόντιζε περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή