Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ: «ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΚΟΛΑΣΗ! ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Η ΑΘΗΝΑ!


Ο Τσίπρας εκτελεί το πιο δόλιο σχέδιο σε βάρος του λαού και της ύπαρξης του ελληνικού έθνους. Αυτό το έθνος που μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς απελευθερώθηκε από τους μουσουλμάνους Τούρκους, τώρα αλώνεται με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, όλοι ισλαμιστές, να μπουκάρουν βάσει σχεδίου στην Ελλάδα. Και όλοι τους παραμένουν εδώ.
Σε μια περίοδο όπου ο ισλαμισμός γνωρίζει τον μεγαλύτερο φανατισμό, όχι μόνο σε βάρος του χριστιανισμού, αλλά και στα ενδότερά του. Σουνίτες εναντίον σιιτών βρίσκονται σε αντιπαράθεση μέχρι θανάτου, με....

σφαγές και αποκεφαλισμούς. Σε όλους αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα και δη εγκλωβισμένοι στην Αθήνα, ο Τσίπρας θα φτιάξει τέμενος-τζαμί! Φαντάζεστε τι έχει να γίνει. Πυρήνας τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους θα γίνει η Αθήνα!  Και όλοι αυτοί θα απαιρήσουν να σιγήσουν οι καμπάνες μας…
Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί από το newsit.gr, mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ:
Όπως είπε χαρακτηριστικά, η χώρα προχωρά στην κατασκευή τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου στην πρωτεύουσα, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια "όχι μόνο επειδή σεβόμαστε τους μουσουλμάνους κατοίκους της πρωτεύουσάς μας, αλλά επειδή οφείλουμε να προασπίζουμε ενεργά τις δικές μας αξίες".
Στη δήλωσή του, ιο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη τήρησης και σεβασμού των υποχρεώσεων που απορρέουν από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:

«Είναι θεμελιώδης πεποίθησή μου, ότι για να αντιμετωπίσουμε την προσφυγική κρίση, χρειαζόμαστε την ευρωπαϊκή ανταπόκριση: καλύτερη στάση από όλες τις χώρες και τήρηση της διαδικασίας επανεγκατάστασης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, και υπογράμμισε ότι «κοινός μας στόχος, από αυτή την άποψη, είναι να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην προσφυγική- μεταναστευτική κρίση, σεβόμενοι ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις μας κατά την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

«Η αλληλεγγύη είναι κοινή αξία, κοινή αρχή», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «είμαι υπερήφανος που οι Έλληνες πολίτες επιδεικνύουν την αρχή αυτή στην πράξη. Και, γι’ αυτό, καταφέραμε να διαχειριστούμε αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση».
«Οι αρχές μας έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 170 χιλιάδες διασώσεις στη θάλασσά μας. Είμαι ευτυχής που το έργο αυτό βρήκε ανταπόκριση από το Συμβούλιο της Ευρώπης, ενώ περισσότεροι από 68 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η απελπισία αυτών των ανθρώπων δημιούργησαν την Ειδομένη. Όμως καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ να αδειάσουμε τον συγκεκριμένο χώρο χωρίς απρόοπτα. Έχουμε δημιουργήσει, δεδομένων και των συνθηκών στη χώρα μας, χώρους φιλοξενίας για 55 χιλιάδες ανθρώπους. Πάνω από 550 ασυνόδευτα παιδιά φιλοξενούνται στις δομές φιλοξενίας που έχουμε δημιουργήσει», τόνισε, στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας.
«Θα υποβάλλουμε πρόταση στην Κομισιόν που εγκλωβίστηκαν στην Ελλάδα να μπουν σε σειρά προτεραιότητας για την μετεγκατάστασή τους σε άλλες χώρες. Τα προβλήματα της προσφυγικής κρίσης δεν λύνονται με πολιτικές μονομερών ενεργειών και ακροδεξιών πολιτικών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που συνεχίζει να παλεύει σκληρά κατά των συγκεκριμένων πολιτικών. Μόνο όλοι μαζί στην Ευρώπη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την προσφυγική κρίση», δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, ενώ τόνισε πως χρειάζονται ακόμη πολλά βήματα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες, τους εθελοντές και κυρίως τον Γιάννη Μουζάλα, ένας άνθρωπος που δεν είναι πολιτικός με την στενή έννοια του όρου, αλλά με την εμπειρία του στο ζήτημα έχει βοηθήσει αρκετά στο να λυθούν αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ως χώρα πάνω στο προσφυγικό ζήτημα. Θέλουμε μία δίκαιη κατανομή στο θέμα των προσφυγικών ροών. Αναμένουμε μία δίκαιη αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου».



3 σχόλια:

  1. Τζαμί στην Αθήνα δεν θα γίνει! Ελπίζω να έγινα σαφής Αλέξη Τσίπρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΜΒΑ – Παράνομο το Τζαμί βάση του Αντιρατσιστικού νόμου!
    http://www.triklopodia.gr/vomva-paranomo-tzami-vasi-tou-antiratsistikou-nomou-ti-tha-kani-kivernisi-ke-dikeosini/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή