Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!!! 
Ο βιαστής του Χολαργού είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και κυκλοφορεί με αυτοκίνητο! Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας συγκλονίζουν! 
Τριγυρνάει στον Χολαργό τις μεταμεσονύκτιες ώρες, "ψαρεύοντας" στο...


δρόμο γυναίκες που περπατούν μόνες τους. Θεωρώντας ότι επιστρέφουν από τη βραδινή τους διασκέδαση και ότι είναι ελαφρώς ή πολύ πιωμένες, και άρα δεν θα έχουν τεταμένα τα αντανακλαστικά τους, οργανώνει την επίθεσή του. 
Δυστυχώς, κάπως έτσι έδρασε με τη νεαρή κοπέλα που βίασε στο άλσος. Η νεαρή, που είχε αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, έκανε το λάθος να τρέξει και να μπει στο άλσος από την πλαϊνή πύλη της οδού 25 Μαρτίου (γιατί άραγε η πόρτα ήταν ανοιχτή; Ο Δήμος οφείλει να την έχει μονίμως κλειστή), νομίζοντας ότι ο βιαστής θα εγκατέλειπε την προσπάθειά του. Αυτός όμως κατέβηκε από το αυτοκίνητό του (το οποίο είχε παρκάρει κοντά στην πύλη, επί της 25ης Μαρτίου) και έτρεξε να προλάβει το θύμα! Όχι μόνο την πρόλαβε αλλά της πέρασε και πετσέτα γύρω από το κεφάλι της, με αποτέλεσμα η νεαρή να...παγώσει! Νομίζοντας ότι θα την σκότωνε παρέμεινε στη θέση της υπομένοντας το μαρτύριό της! 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Αστυνομία πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένης βιαστής-"δράκος" έχει βιάσει και άλλες γυναίκες, αλλά λόγω του φόβου και της ντροπής δεν έχουν καταθέσει μήνυση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το τελευταίο του θύμα έκανε καταγγελία, μετά από πιέσεις των δικών της ανθρώπων! 

Αυτή είναι η ευκαιρία για να ανοίξουν τα στόματα και άλλων γυναικών, ώστε να βοηθήσουν στη σύλληψη του ανθρωπόμορφου κτήνους!
Καλούνται, όσοι ή όσες αντιλήφθηκαν (γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας) κάποιο αυτοκίνητο να παρκάρει επί της οδού 25ης Μαρτίου, στο ύψος όπου βρίσκεται η πύλη του άλσους, να καταθέσουν τη μαρτυρία τους διότι θα είναι πολύτιμη για τη σύλληψη του βιαστή! Αποτελεί κίνδυνο-θάνατο και πρέπει να προσέχουν οι γονείς. 
Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συνεδριάσει εκτάκτως για το θέμα!

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα θα συλληφθει ,η Αστυνομια μας ειναι αποτελεσματικη,φυσικα χρειαζεται και την συνεργασια των πολιτων,ομως και η Ανωτερη Διαννοια θα τον αποκαλυψουν το συντομοτερο,ειναι θεμα νοητικου συγχρονισμου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή