Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ...ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ...

Ο γνωστός και έγκριτος παθολογοανατόμος στο Ασκληπιείο Βούλας (Επιμελητής Α'), Αλέξανδρος Νομικός, δεν είναι μόνο ένας απόλυτα επιτυχημένος ιατρός, αλλά φαίνεται έχει και δημοσιογραφική φλέβα. Περιδιαβαίνοντας τους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου είπε να αξιοποιήσω για κοινωνικό όφελος τις βόλτες του φωτογραφίζοντας διάφορα σημεία όπου δείχνουν έναν δήμο με προβλήματα. Ο γιατρός κάνει λόγο για "Χολαργό που δεν μας ταιριάζει..."
Δείτε λοιπόν τι έχει απεικονίσει ο φωτογραφικός του φακός...


"Παρόμοιες εικόνες και στην Βουτσινά...Δεν μας αξίζουν αυτές οι εικόνες...Καλή συνέχεια...."
"Πρωινή διαδρομή στο Χολαργό...Μεσογείων σε ένα πολυσύχναστο σημείο...Αυτός ο Χολαργός δεν μας αξίζει...Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!"
"Χολαργός...Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως...Εικόνες άσχημες που πρέπει να διορθωθούν..."



5 σχόλια:

  1. Γιατρέ, αν τα πεζοδρόμια δεν έχουν λακκούβες και δεν είναι ξεχαρβαλωμένα, τότε δεν θα σπάμε τα πόδια και τα χέρια μας, ούτε θα σπάμε τα μούτρα μας και οι γιατροί δεν θα έχετε "δουλειά"!!! Δεν σε "συμφέρει". Ο απόφοιτος λυκείου για εσάς "φροντίζει", βρε... αχάριστε!!!
    Τώρα, πέρα από την πλάκα φίλε Αλέξανδρε, αυτό που αναδεικνύεις μέσα από τις φωτογραφίες απεικονίζει την σημερινή κατάντια και "πραγματικότητα" του δήμου. Το κάνουν και άλλοι δημότες με "φωτογραφικά ντοκουμέντα", ξεμπροστιάζοντας τους υπεύθυνους αυτής της αθλιότητας που επικρατεί στον δήμο!!!
    ``ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ περπατάω στον δρόμο, έτσι αποφεύγω το "σαβούρδισμα", κινδυνεύω από τα αυτοκίνητα θα μου πει κάποιος, ε ναι, τουλάχιστον τα Ι.Χ. έχουν όμως ασφάλεια και αν με ξαπλώσει ο οδηγός του, θα έχω να λαμβάνω ... "αποζημίωση"!! Από τον δήμο τι θα πάρω αν σκοντάψω και σακατευτώ; Τίποτα, ίσα-ίσα που μπορεί και να μου ζητήσουν αποζημίωση γιατί λέρωσα με αίματα τις πλάκες, όταν άνοιξε το κεφάλι μου στα δύο, από την πτώση!!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κλαρινοδήμαρχος με το πατσουροχαρέμι του αντί να δίνουν βραβεία σε πρώην δημάρχους με σκοπό να βγάλουν αλλες 250 φωτογραφίες ας κάνουν κάτι για το Δήμο μας. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον γίγαντα Δημήτρη Νικολάου που τους το πέταξε στη μούρη. Μπράβο Δήμαρχε. Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος όλων. Ουστ στα τσακίδια οι κλαρινοδήμαρχοι και οι πατσουρογκόμενες που δημιούργησαν "αυλή" λες και ειναι ο Λουδοβίκος. Άχρηστοι ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα φίλε !! Ο πρώτος ήταν ο Σκούρτης και μετά ο Δημήτρης !! Μετά ήρθε το χάος. Ότι άφησε όρθιο ο Ξύδης το διέλυσε ο Μπούλης. Ειλικρινά δηλαδή πιστευει ο ίδιος οτι θα ξαναβγεί δήμρχος..μόνο οι λαμογιές να βγούνε στη φόρα την γ@@@@μησε...εργολαβπι προμηθευτες ολοι με χρυσα κουτάλια τρώνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή