Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!

Οι γύφτοι έχουν επιπέσει σαν τις ακρίδες και κλέβουν όπου βρουν χαλκό προκειμένου να τον πουλήσουν. Είναι οι "τζιχαντιστές" της Αθήνας οι οποίοι δεν υπολογίζουν ούτε τον πολιτισμό της χώρας (αποκεφαλίζουν χάλκινα αγάλματα) ούτε τις ζωές των μικρών παιδιών. Έχουν αφαιρέσει όλα τα αλεξικέραυνα από τα σχολεία του Χολαργού με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών. 
Σύμφωνα με όσα μας είπε η εντεταλμένη σύμβουλος τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τζίνα Αρβανίτη "πρόκειται για το έργο "Αντικεραυνική Προστασία ....




Δημοτικών κτιρίων 2016", προϋπολογισμού 25.000 ευρώ. Δημοπρατήθηκε με ποσό έκπτωσης 70%  (ποσό σύμβασης 7.560,97 ευρώ). Το έργο αφορά μόνο σε κτήρια σχολείων και κατά συνέπεια το αίτημα των Συλλόγων θα ικανοποιηθεί άμεσα"! 

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ. Μη λετε "γυφτοι" γιατι υπαρχει και ο αντιρατσιστικος νομος... Ετσι που τα καταφερατε θα σας κλεβουν και θα τους αποκαλείτε "κυρίους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ. Μη λετε "γυφτοι" γιατι υπαρχει και ο αντιρατσιστικος νομος... Ετσι που τα καταφερατε θα σας κλεβουν και θα τους αποκαλείτε "κυρίους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γκιατι ρε κατηγκορεις το γκυφτο ? Ειντες κανενα γκυφτο να κλεβει κεραιες ? Αν ειντες γκιατι ντεν φωναξε αστυνομο ? Ολα οι γκυφτοι φταινε ντεν ντρεπεται κατολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή