Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ EL GRECO ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ π. ΣΤΑΜΑΤΙΟ ΣΚΛΗΡΗ!

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

« Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ »
Αναστάσεως 38Α και Κλειούς 15561 Χολαργός
E-MAIL   en.ephol.pap@gmail.com
Τηλ. 210-6537146
6945-803334


Δελτίο Τύπου

Εκπληκτική Ανάλυση του έργου του EL GRECO από

το μοναδικό π. Σταμάτιο Σκλήρη

και Γενική Συνέλευση 2016
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την 1 Ιουνίου 2016 λεπτομερής   παρουσίαση “του έργου του EL GRECO ανάμεσα στην Ελλάδα και τη ...

Δύση» από το διακεκριμένο ομιλητή Αιδεσιμολογιώτατο π. Σταμάτιο Σκλήρη Θεολόγο-Ιατρό και Ζωγράφο. Επίσης έγινε η ετήσια Γενική Συνέλευση με τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.

 Η παρουσίαση ήταν ιδιαίτερη, είχε Εικαστικό και Θεολογικό ύφος και ο π. Σταμάτιος μοναδικός. Λάμπρυνε πραγματικά την εκδήλωσή μας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής κ. Μαλλάς Ηλίας, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι κ κ.  Ευαγγελοπούλου Ένη, Ρίζος Λουκάς καθώς και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητος Χολαργού κ. Μακρίδης Παναγιώτης.

Στη συνέχεια έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός που περιστράφηκε στην «Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» που αποτελεί τη βασική και διαρκή μας προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα 37 οικογένειες αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας, οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε. Οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που έγιναν θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα ληφθούν σύντομα αποφάσεις.

Περιμένουμε την υποστήριξή σας με τρόφιμα για την ενίσχυση της «Κίνησης Αγάπης και Αλληλεγγύης». Θυμίζουμε ότι ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.

        Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους

                                                            Χολαργός, 3 Ιουνίου 2016
                  Ο                                                           Η
    Πρόεδρος                                          Γεν. Γραμματέας

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                    Βασιλική(Βάνα) Κατσούλη




1 σχόλιο: