Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ "ΕΥΛΟΓΕΙ" ΤΟ GAY PRIDE! ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ… «ΕΥΛΟΓΕΙ» ΤΟ GAY PRIDE. 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάποτε το Άγιο Όρος ήταν ο Φάρος της Ορθοδοξίας και ο ανένδοτος υποστηρικτής των Ορθόδοξων προτύπων στην κοινωνία.
Σήμερα σέρνεται από το οικουμενιστικό Πατριαρχείο, καθώς εκπροσωπείται και στην οικουμενιστική σύνοδο της Κρήτης με τον ηγούμενο της Σταυρονικήτα...

Αλλά το νέο σκάνδαλο του Αγίου Όρους, και όταν λέμε Άγιο Όρος εννοούμε τους ηγούμενους γιατί το κλίμα στις σκήτες είναι διαφορετικό, είναι ότι λίγες μέρες πριν από το περίφημο διαστροφικό καρναβάλι του gay prıde υπό την αιγίδα του πασίγνωστου με… «τις κόκκινες κάλτσες» διεθνώς για την… «προοδευτικότητα» του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ Μπουτάρη , τον φιλοξένησε σαν περιοδικό πρόεδρο της Αγιορείτικης Εστίας στην τελετή αλλαγής της επιστασίας, παρά τις συστάσεις που είχε δεχτεί να αρνηθεί έναν υμνωδό της διαστροφής και της ψυχικής φθοράς.

Όπως αναφέρεται, «Αγνόησαν οι αγιορείτες το… απαγορευτικό στον Γιάννη Μπουτάρη που τους συνέστησε να του επιβάλλουν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και διάφοροι κληρικοί με επιστολή τους προς την Ιερά Κοινότητα.
Στον φακό της Romfea.gr διακρίνεται η μορφή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη μία μόλις ημέρα μετά τη “σύσταση” του Μητροπολίτη Πειραιώς να απαγορεύσουν δια βίου την είσοδο του στο περιβόλι της Παναγίας.
Αφορμή γι αυτή την πρόταση του Μητροπολίτη Πειραιώς ήταν η ξεκάθαρη υποστήριξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στην παρέλαση υπερηφάνειας (gay parade) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στην Ελλάδα.
Οι αγιορείτες δεν άκουσαν τις προτροπές του Σεβασμιότατου αναλογιζόμενοι προφανώς πως και στον αμαρτωλό πρέπει η Εκκλησία να δείχνει την αγκαλιά Της.»
Κρίμα για το Άγιο Όρος και το κατάντημα του ενώ πριν από λίγο καιρό το τίμησε προσκυνώντας το ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ??

    ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ??

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Κ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή