Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! "ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"! ΒΙΝΤΕΟ-"ΒΟΜΒΑ"!

Μπράβο στον δημοτικό σύμβουλο Καβάλας Παράσχο Αγανικόλα. Χρησιμοποιώντας δικά μας αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, καθώς και την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Παπαζήσης με τον Μάκη Βραχιολίδη προς τον Βαρουφάκη στις αρχές του 2015, όπου παρουσίαζαν το έγκλημα των...


τραπεζών σε συνεργασία με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, σύμφωνα με το οποίο φόρτωσαν όλο το χρέος τους στον λαό, κατέθεσε μήνυση σε βάρος όλων των διατελεσάντων (από το 2008)  Πρωθυπουργών, Υπουργών οικονομικών, αλλά και των επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών! 
Ιδού μερικά από τα δικά μας αποκαλυπτικά ντοκουμέντα τα οποία χρησιμοποίησε και καλώς έκανε, ο Παράσχος Αγανικόλας:
 Αν δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θα προσέξετε τι αναφέρει ο κ. Αγανικόλας:  
"ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ"
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το http:beteranizhta.blogspot.gr:

5 σχόλια:

  1. Πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ή τι θα μπορουσαμε να κάνουμε και εμείς για να στηρίξουμε αυτόν τον άνθρωπο γνωρίζει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ, ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ fb ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ aganikolas parashos Η Vasilis jones, Η peiklis peros Η ιωαννης δερμεντζης (radiο energy) Η ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΕ ΤΙΜΗ Β. ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Κ. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑ. ΤΗΛ. 6946 556565

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Μακάρι να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε ''κατι'' όλοι όσοι θέλουμε να ξεκινήσει η αποδόμηση των εφιαλτων που μας καταδυναστεύουν...

      Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ 13-10-2015 YOU TUBE TA IΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΡΙΔΗΣ ΕΠΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν διαβάσετε το άρθρο 86 του συντάγματος τότε θα καταλάβετε γιατί οι πολιτικοί μπορούν να μετατρέπουν την χώρα σε αποικία και ολόμαυρη ράχη των Ψαρών και να μένουν ατιμώρητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή